Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

“Δέκα χιλιάδες εισιτήρια μόνο ο Χατζηπαναγής”

atmatzidis-nikos_1
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή,Νίκος Ατματζίδης και αναφέρθηκε στο παρών αλλά και στο παρελθόν του “Γηραιού” με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου.
Αναλυτικά είπε:
Για τα γενέθλια του Ηρακλή:“Ήταν ωραία χρόνια τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η ομάδα αλλάζει ιδιοκτησία και θα δούμε τι θα γίνει”.
Για το πόσο καιρό είναι στον Ηρακλή:“Είμαι στον Ηρακλή από το 1944. Ακόμα και όταν ήμουν 22 χρονών ήμουν παράγοντας. Έχω ζήσει όλη την ιστορία του Ηρακλή και είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα. Πήρα πλακέτες σε τρεις εικοσαετίες”.
Για την κατάσταση σήμερα στον Ηρακλή:“Ο σύλλογος έχει πάρα πολλά πρωταθλήματα σε πολλά αθλήματα. Όμως το οικονομικό μας έφερε σε δύσκολη θέση. Οι οικονομικές απαιτήσεις επιβάρυναν τον Ηρακλή και τον λύγισαν. Το γεγονός πως όλα τα τμήματα του δεν είναι στη πρώτη κατηγορία είναι ότι χειρότερο έχει συμβεί στον σύλλογο”.
Για τα οικόπεδα του Ηρακλή:Έχουμε μια οικοπεδική κατάσταση πάρα πολύ καλή. Το γήπεδο μας το είχε παραχωρήσει ο στρατός και μας πήραν το άλλο που ήταν απέναντι από το νοσοκομείο. Επιπλέον, μας βοήθησαν να βγάλουμε τις πέτρες από εκεί. Είχαμε ένα συνταγματάρχη που μας βοήθησε πολύ στο να αφαιρέσουμε τις πέτρες. Επιπλέον υπάρχει το οικόπεδο στη Μίκρα που είναι δικό μας και δε μπορεί να το πειράξει κανείς”.
Για την αγάπη του Τσιτάνα για την ομάδα:
“Ο Τσιτάνας δεν ήθελε να καταγγείλει τον Ηρακλή που δε του κολλούσε ένσημα. Προτιμούσε να μη πάρει σύνταξη από το να μη πειράξει την ομάδα. Εγώ τον πίεσα να καταγγείλει την ομάδα και δε για αυτό αν και με αγαπούσε πολύ δε μου μιλούσε”.
Για την σημασία του Χατζηπαναγή στην ιστορία του Γηραιού:“Η καλύτερη στιγμή του Ηρακλή ήταν το κύπελλο και ο Βασίλης Χατζηπαναγής. Αν δεν έπαιζε αυτός είχαμε 10.000 εισιτήρια λιγότερο καθώς  είχε δικά του προσωπικά εισιτήρια. Πολλές “φουρνιές” του Ηρακλή δημιουργήθηκαν από τον Βάσια. Θυμάμαι πως οπαδοί του ΠΑΟΚ ερχόντουσαν μόνο και μόνο για να τον δούνε. Πολλές φορές πηγαίναμε στο γήπεδο και δε μας ένοιαζε τι θα γίνει στον αγώνα αλλά τι καινούριο θα δούμε από τον Χατζηπαναγή”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: