Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Όλοι στο γήπεδο»

Gkourlakis1-610x3501
Ο Πολυδέυκης Γκουρλάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Άρης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση που έγινε μεταξύ των ανθρώπων του Άρη αλλά και στο θέμα του επενδυτή.
Αναλυτικά είπε:
Για την συνάντηση που έγινε:
“Στην συνάντηση που έγινε είχαμε μια ανάλυση από την νομική υπηρεσία και τους φοροτεχνικούς και θα συνεκτιμήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε μετά από την απόρριψη του άρθρου 99″.
Για το θέμα επενδυτή:
“Το θέμα επενδυτή είναι προσωπική υπόθεση του προέδρου. Ο κόσμος πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα γνωστοποιηθούν”.
Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:
“Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πολύ σημαντικό. Ο Άρης χρειάζεται συσπείρωση, ενότητα, και στήριξη των παιδιών που φοράνε τη φανέλα του Άρη”.
Για τα εισιτήρια στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό:
“Η κίνηση των εισιτηρίων είναι μέτρια αλλά από εκεί και πέρα περιμένουμε να πάρει ο κόσμος εισιτήριο την τελευταία στιγμή και να είναι γεμάτο το γήπεδο”.
Για το γεγονός πως ο κόσμος αποσπάται από το θέμα του επενδυτή:
“Είναι λογικό ο κόσμος να συζητάει το θέμα επενδυτή όμως το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ πως έχουμε καλή ομάδα και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια”.
Για τις εκδηλώσεις σχετικά με τα 100 χρόνια Άρης:
“Έχουμε οργανώσει κάποια πράγματα και περιμένουμε να αλλάξουν λίγο οι καταστάσεις για να κάνουμε ανακοινώσεις”.
Για την συνέχεια του Άρη:
“Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να κάνουμε τον Αρούλη που έχει καταντήσει η ομάδα ξανά Άρη. Κάνουμε ότι μπορούμε και πιστεύω πως ξημερώνει μια νέα μέρα η οποία θα αρχίσει με νίκη επί του Πανθρακικού”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: