Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Η σφαίρα δεν έχει βγει από το κορμί του Άρη»

5934_main
Ο Νίκος Χρηστίδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, φιλοξενήθηκε στον Arena Fm 89,4 και μίλησε για τις δυσκολίες που περνάει ο σύλλογος αλλά και τα πολλά προβλήματα που τον βαραίνουν. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό αλλά και στην εξέλιξη του Διούδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η σφαίρα δεν έχει βγει από το κορμί του Άρη, οπότε τα προβλήματα συνεχίζονται. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια και έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο. Πρέπει να τελειώσει αυτή η γάγγραινα, αυτό το μικρόβιο να εξαφανιστεί από την ομάδα, άμα το σκεπάσουνε, θα ξαναεμφανιστεί. Αυτά που περνάει ο Άρης τώρα δεν είναι τίποτα, μπροστά σε όλα αυτά που θα δημιουργήσει το αποτέλεσμα του πορίσματος , που είναι και το μικρόβιο του Άρη. Πρέπει να βγει αυτή σφαίρα που συνέχεια μολύνει και δημιουργεί συνέχεια προβλήματα στην ομάδα».
Για το αγωνιστικό κομμάτι : «Ο Άρης φέτος θα ζήσει με αυτά τα τεράστια προβλήματα, που σε σχέση με πέρυσι είναι ακόμα μεγαλύτερα. Έπρεπε οι παίκτες του να έχουν σφυρηλατηθεί σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Αυτά τα παιδιά δεν μάθανε, δεν έχει σημασία που είναι νέοι, όλοι από νέοι ξεκινήσαμε, κανένας δεν βγήκε ηλικιωμένος ποδοσφαιριστής, ενηλικιώθηκε παίζοντας. Υπάρχει τεράστια πίεση στον Άρη και είναι μεγάλο λάθος αυτό. Αυτή η συνεχόμενη πίεση δεν κάνει καλό σε κανέναν και φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοιο βάρος,. Και μια ομάδα, μια μεγάλη ομάδα, ξεχωρίζει στα δύσκολα. Αυτά τα πράγματα έπρεπε να τα είχαμε αντιμετωπίσει πολύ νωρίτερα και να μην είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο».
Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικο : «Πρέπει να μπούμε με πίστη και αυτοπεποίθηση, δεν θέλει πίεση. Είναι καλή ομάδα ο Πανθρακικός και το φοβάμαι πολύ το παιχνίδι. Το θέμα του επενδυτή τους φόρτωσε με έξτρα βάρος και νομίζω ότι ήτανε λάθος».
Για την εξέλιξη του Διούδη: «Το παιδί αυτό είναι γεμάτο προσόντα. Έχει όμως δυο αδύνατα σημεία που πρέπει δουλευτούν. Το ένα είναι η λαβή της μπάλας, δεν πιάνει την μπάλα, χάνει την μπάλα εύκολα. Πρέπει να μάθει να πιάνει την μπάλα, έχει αδυναμία στην λαβή και πρέπει να βελτιωθεί σε αυτό το σημείο. Δεύτερον πρέπει να γυμναστεί και όταν βγαίνει στις εξόδους του να μην υπολογίζει κανέναν, να τους παίρνει παραμάζωμα. Είναι αδύνατος. Είναι ένα παιδί πλούσιο σε προσόντα και αν βελτιώσει αυτά τα δυο στοιχεία, θα πάει πολύ ψηλά, η τεχνική μαθαίνεται , το ταλέντο είναι έμφυτο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: