Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ράμος: «Είμαι τυχερός που αγωνίζομαι στη Ρεάλ»

Η είδηση της ημέρας στα αθλητικά sites της Ισπανίας, είναι το πωλητήριο που φαίνεται πως έχει μπει στον Σέρχιο Ράμος. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της ιβηρικής χώρας, ο πρόεδρος της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την μέτρια αγωνιστική παρουσία του Ισπανού αμυντικού και τις πολλές αποβολές του.

Μάλιστα, κάποια Μέσα έκαναν λόγο και για ψυχραμένες σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών, λέγοντας πως σε χθεσινό event, που πραγματοποιήθηκε από γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία και στο οποίο παρευρέθηκαν και οι δύο, ο Σεβιγιάνος ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να χαιρετήσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αυτό ακριβώς θέλησε να διαψεύσει ο ίδιος ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος πόσταρε στο twitter ένα βίντεο από το χθεσινό event, στο οποίο δείχνει πως τελικά οι δύο τους χαιρετήθηκαν, το οποίο συνόδευσε με τα παρακάτω λόγια:

«Εγώ πάντα χαιρετώ τον πρόεδρό μου, άλλο πράγμα είναι το τι θέλουν να πουλήσουν οι άλλοι. Είμαι τυχερός που αγωνίζομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια αποκρύπτεται τόσο με τα ψέμματα, όσο και με τη σιωπή». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: