Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Παππάς: «Καταδικασμένος να κερδίζει ο Παναθηναϊκός»

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Λαμποράλ Κούτσα, παρά την προσπάθεια στο φινάλε, εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς. «Ζωής ή θανάτου» το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, είπε ο Έλληνας γκαρντ.

Παππάς: «Καταδικασμένος να κερδίζει ο Παναθηναϊκός»
Καθόλου ικανοποιημένος από την ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα δεν έμεινε ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ του «Τριφυλλιού» απέδωσε το τελικό αποτέλεσμα στην έλλειψη συγκέντρωσης ενώ έδωσε χαρακτήρα τελικού στην επόμενη αναμέτρηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη «ΔΤ»:


«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αρχικό μας πλάνο και κατάφεραν να βρουν ρυθμό με τα εύστοχα σουτ, αυτό μας πλήγωσε. Στη συνέχεια κατάφεραν να μειώσουμε τη διαφορά όμως στο κρίσιμο σημείο πήραν και πάλι διαφορά και πήραν τη νίκη».

Για το τελευταίο σουτ: «Σίγουρα όταν έχεις το τελευταίο σουτ το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Αυτό βέβαια δεν μας κάνει χαρούμενους γιατί ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να κερδίζει κάθε ματς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τα πολλά εύστοχα σουτ των αντιπάλων: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τακτική μας είχαν και λίγο τύχη γιατί τους πήγαν τα σουτ».

Για τη συνέχεια: «Τώρα ρίχνουμε το βάρος στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα που είναι ζωής ή θανάτου και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».



Γκιστ: «Είχαμε ψυχή στο δεύτερο, αλλά…»


Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε αρκετό χρόνο και ενέργεια για να πάρει τη νίκη στη Βιτόρια μετά την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Το κακό ξεκίνημα στοίχισε στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ μετά την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια.

«Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο και η Λαμποράλ Κούτσα πέτυχε πολλά σουτ. Βρεθήκαμε από νωρίς σε πολύ δύσκολη θέση για τη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ψυχή, βγάλαμε ενέργεια και επιστρέψαμε στο ματς, φέραμε το παιχνίδι στο σουτ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθούμε πολλές φορές να διορθώσουμε τα λάθη μας στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν τα καταφέρνουμε», ανέφερε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: