Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

“Ηρακλής χωρίς… Ηρακλειδείς”

iraklis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ηρακλή, Δημήτρης Γκέσιος και αναφέρθηκε στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά και στις διαφορές του “τότε” με το “σήμερα”.
Αναλυτικά, όσα είπε ο  Δημήτρης Γκέσιος:
Για τον Ηρακλή, αλλά και το παράπονο του: “Στα δικά μας χρόνια οι παίκτες είχαν περισσότερο φιλότιμο και οι παράγοντες ήταν τίμιοι Ηρακλειδείς. Είχαμε πάρα πολύ καλούς παίκτες και μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και πρωτάθλημα. Πλέον, έφυγαν οι Ηρακλειδείς από τον Ηρακλή και εμένα  με ξέχασαν. Αγαπάω τον Ηρακλή όταν και στεναχωριέμαι όταν ακούω για κατασχέσεις. Αυτά τα κάνουν οι λωποδύτες. Εμείς παίζαμε για τη δόξα και τώρα οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται το χρήμα. Όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο δεν μπορούν να το βοηθήσουν. Βρίσκεις… τοίχους, που δεν είναι συνεργάσιμοι. Υπάρχει ένα βρώμικο κύκλωμα, που κοιτάει το κέρδος. Δεν έχει μέλλον το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα”.

Για το ποδόσφαιρο στο τόπο καταγωγής του την Νάουσα:  “Η Νάουσα παλιά έβγαζε πολλά ταλέντα, αλλά πλέον γίνονται συμφωνίες με τα ΜΜΕ και τις Ενώσεις και μόνο ποδόσφαιρο δε βλέπεις”.
Για το κλίμα στην εθνική ομάδα: “Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Η εθνική που πάει καλά είναι όλοι διαλεγμένοι, καλά παιδιά και όλοι δουλεύουν ομαδικά για το σύνολο. Υπάρχει συσπείρωση και φιλότιμο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: