Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Όταν παίρνει φόρα…!!

Τρίτη σερί νίκη για τον Κολοσσό στην Α1 μπάσκετ των ανδρών που επικράτησε στη Ρόδο της Κηφισιάς με 62-59, για την 8η αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο των «θαλασσί».

Όταν παίρνει φόρα…
Μπορεί να τα βρήκε δύσκολα απέναντι στη μαχητική Κηφισιά, τελικά όμως ο Κολοσσός έφτασε στην εντός έδρας νίκη με 62-59, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Το πρώτο παιχνίδι του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο των «θαλασσί» συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα οι Ροδίτες -που μέχρι της πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μετρούσαν μόνο ήττες- κατάφεραν να φτάσουν στην τρίτη τους συνεχόμενη επικράτηση μετά από αυτές κόντρα σε Τρίκαλα και ΚΑΟΔ.

Όσμπι και Τσάμης οι κορυφαίοι των νικητών που είχαν από 15 πόντους. Ο Κρόκερ με 17 πρώτος σκόρερ των νεοφώτιστων.

Όσον αφορά στο ματς; Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την εκατέρωθεν… αστοχία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς όμως ο Κολοσσός μπήκε σε θέση οδηγού και παρότι δεν είχε σε κανένα σημείο διαφορά ασφαλείας, με ωριμότητα και καθαρό μυαλό κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Χωρίς τον Προύιτ αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι λόγω του τραυματισμού του στην επιγονατίδα που θα τον κρατήσει εκτός παρκέ για περίπου ένα μήνα. Εκτός για την ΑΕΝΚ έμειναν Λιακόπουλος και Βασίλιεβιτς.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο Βενετόκλειο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας στη Ρόδο.

Τα δεκάλεπτα: 13-14, 26-28, 45-42, 62-59

Κολοσσός (Πρίφτης): Παπαντωνίου, Γεωργαλλής 5 (1), Κόμματος 7 (6 ριμπάουντ), Σμιθ 6, Στεφανίδης 10, Σίμπσον 4, Κουκουλάς, Τσάμης 15 (3), Όσμπι 15 (6 ριμπάουντ)

ΑΕΝΚ (Παπαθεοδώρου): Κρόκερ 17 (7 ριμπάουντ), Κομποδιέτας 3 (1), Μενουδάκος, Σιούτης, Ψαθας, Γκάρετ 6, Γουντς 5, Τσαλδάρης 8 (1), Αντεγκμπόγιε 10 (1), Μπάρλος 10Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: