Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Βεργέτης: «Πάμε όλο και καλύτερα»

Η αλλαγή της φιλοσοφίας και η επιθετικότητα που βγάζει στο παιχνίδι του ο Αστέρας Τρίπολης, αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος μίλησε στη Nova.

Βεργέτης: «Πάμε όλο και καλύτερα»
Ο Αστέρας Τρίπολης, αλλάζει το στυλ παιχνιδιού του, αναμέτρηση με την αναμέτρηση. Ο Στάικος Βεργέτης, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό, όπως και από το γεγονός πως η ομάδα του έχει πλέον, επιθετική τάση και δεν φοβάται στα παιχνίδια του.

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε και στην προσεχή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό: «Πιστεύω ότι είμαστε πολλές ομάδες κοντά βαθμολογικά και από Κυριακή σε Κυριακή ανατρέπονται τα δεδομένα. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε αυτή την ανοδική πορεία που έχουμε. Αυτό δεν θα είναι εύκολο γιατί παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, αμύνεται και επιτίθεται καλά. Θα είναι δύσκολο ματς και θα κριθεί στην καλή αμυντική λειτουργία και πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Αστέρα: «Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε ένα στυλ επιθετικής ανάπτυξης με την μπάλα κάτω, με υπεραριθμίες στις πλευρές και αυτό θα προσπαθήσουμε και τώρα να κάνουμε. Έχουμε αρκετές τελικές σε κάθε ματς και πιστεύω σε αυτό το ματς θα είμαστε αρκετά καλοί».

Για το πώς περιμένουν τον Παναιτωλικό: «Θα είναι σφιχτή αμυντικά αλλά επικίνδυνη επιθετικά. Έχει πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Έχουν ταχύτητα στα άκρα και επικίνδυνους επιθετικά παίκτες».

Για το ποια είναι η εκτίμησή του για την πρώτη νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Εργοτέλη: «Βλέπουμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτά τα βήματα είναι προς βελτίωση της εικόνας μας. Βγήκαν πολλά πράγματα μέσα από τη δουλειά τόσο στη Θράκη όσο και με την Ξάνθη μέσα στην Τρίπολη και αυτό είναι μια επιβράβευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: