Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πραγματικός... Ατρόμητος!!

Ατρόμητος είναι και δεν φοβάται. Οι Περιστεριώτες είδαν τον Πλατανιά να προηγείται, ισοφάρισαν με τον «Παπ» και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και την πίεση που δέχτηκαν κράτησαν το 1-1 στα Χανιά.

Πραγματικός... Ατρόμητος
Ισόπαλοι 1-1 ,ήρθαν στα Περιβόλια Πλατανιάς και Ατρόμητος, για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σημαντικός βαθμός, βάσει της εξέλιξης του ματς για την ομάδα του Παράσχου, που πιέστηκε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Γιαννούλη από το 43’, όμως άντεξε και έφυγε με την ισοπαλία. Πικρή γεύση για την ομάδα του Αναστόπουλου αφήνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς παρά την καλή εμφάνιση, οι Κρητικοί έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν στην δεύτερη εντός έδρας νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Τόρες με όμορφη κεφαλιά στο 25’ και το 37’ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με εξαιρετική προβολή απάντησε για τους φιλοξενούμενους. Η αποβολή του Γιαννούλη στο 43’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης και έκανε τον Πλατανιά απόλυτο αφεντικό στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Χανιώτες πίεσαν ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν δύσκολη τη δουλειά των παικτών του Ατρόμητου, κυρίως μετά την είσοδο του Κάταϊ στον αγωνιστικό χώρο, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Το ματς:



Ορεξάτο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και με ιδιαίτερα καλό ρυθμό στο ξεκίνημά του, ενδεικτικό των επιθετικών προθέσεων που είχαν Πλατανιάς και Ατρόμητος. Ωστόσο, το πρώτο εικοσάλεπτο πέρασε χωρίς να γίνουν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Με τη συμπλήρωση η 25’ οι γηπεδούχοι έγιναν πιο δραστήριοι και ένα λεπτό αργότερα με ωραία κεφαλιά του Τόρες πήραν το προβάδισμα (1-0). Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, παρά το προβάδισμα δεν κλείστηκε όπως ούτε και οι φιλοξενούμενοι που έψαχναν την ισοφάριση. Το 1-1 δεν άργησε να έρθει αφού ο Παπαδόπουλος με εξαιρετική προβολή στο 37’ ισοφάρισε για τον Ατρόμητο, που λίγο πριν το τέλους του ημιχρόνου είδε τον Γιαννούλη να αποβάλλεται –δικαίως- με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης έγινε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πλατανιάς. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου πήραν τον έλεγχο του κέντρου, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως αδυνατούσαν να φτάσουν στην περιοχή του Τσενάμο και να απειλήσουν.

Στο τελευταία μισάωρο η κούραση των παικτών του Παράσχου έγινε εμφανής και από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έκαναν πιο ουσιαστική την πίεσή τους με αποτέλεσμα να «κλείσουν» στα καρέ του τον Ατρόμητο. Το γκολ παρά τις προσπάθειες του Κάταϊ δεν ήρθε και το 1-1 στα περιβόλια έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Στυλιάρα.



Οι συνθέσεις:



Πλατανιάς (Ν. Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (60’ Κάταϊ), Τόρες, Γουνδουλάκης (78’ Μπεριάν), Μοράλ (86’ Μπεριάν)

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Δημήτρης , Ράφαελ, Στόλερ

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (11’ Γεωργίου), Ουμπίντες (88’ Καραμάνος), Μπρίτο (73’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Παπαδόπουλος

Στον πάγκο: Σηφάκης, Μπάλλας, Αθανασίου, Ταβάρες

Διαιτητής: Δ. Στυλιάρας

Γήπεδο: ΠεριβόλιαΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: