Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Γκαρσία: «Καλύτερα δεύτεροι»

Οι Τζιαλορόσι έκαναν το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στην Ιταλία με το 10x10 αλλά τρεις σερί ισοπαλίες την έφεραν, πλέον, στο -1 από τη Γιουβέντους. Εξέλιξη που μπορεί να... φρενάρει κάπως τον ενθουσιασμό του κόσμου αλλά βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Γκαρσία.

«Ισως είναι καλύτερα έτσι ώστε να μην γίνονται συνεχώς συζητήσεις για τον τίτλο, ο οποίος δεν είναι στόχος μας. Αυτό που θέλει η Ρόμα είναι στο τέλος της σεζόν να έχει έστω ένα βαθμό περισσότερο από τον τέταρτο. Ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στο Champions League. Δεν είναι έλλειψη φιλοδοξιών, απλά θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και θα δούμε στο τελικό σπριντ του πρωταθλήματος σε τι θέση θα είμαστε», τόνισε ο προπονητής των Ρωμαίων, που στη συνέχεια εξέφρασε για ακόμη μία φορά την απόλυτη στήριξη του στους παίκτες του και αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

«Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, έχουμε πείνα και θέληση για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Κάναμε δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχουμε την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης και έχουμε σκοράρει σε ολα τα παιχνίδια εκτός από αυτό με την Κάλιαρι. Παίζουμε καλά και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τώρα μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα, μια ομάδα που στην έδρα της αποδίδει πάντα καλά και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Εμείς, πάντως, θα πάμε εκεί με στόχο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, με αφορμή τις δηλώσεις του πρόεδρου, Τζέιμς Παλότα, ότι ο Γκαρσία θα γίνει για την Ρόμα ο δικός της Αλεξ Φέργκιουσον, ο Γάλλος σχολίασε: «Ευχαριστώ τον Παλότα, είναι τιμητικό να ακούς τον πρόεδρο να λέει αυτά τα πράγματα. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: