Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Προχωράει ο Δήμος το γηπεδικό!!

Προχωράει ο Δήμος το γηπεδικό Τη δική του μελέτη για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ έχει στείλει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στην αρμόδια εταιρεία για την κυκλοφοριακή μελέτη που αφορά το «κιτρινόμαυρο» πρότζεκτ.

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που αφορούν το ζήτημα της «Αγιά-Σοφιάς», όμως ένα-ένα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά για να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ύστερα από την έγκριση της έναρξης των εργασιών που αφορούν την επιστροφή της «Ένωσης» στην ιστορική της έδρα, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας προχωράει από την πλευρά του κάποια άλλα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ήδη από την Δημοτική Αρχή έχει σταλεί η κυκλοφοριακή μελέτη που έχει εκπονηθεί και την έχει αναλάβει η Dimand (η εταιρεία που «τρέχει» το γήπεδο), με την μελέτη να κατατίθεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και να πραγματοποιείται συνεδρίαση, προκειμένου να περάσει από έγκριση.

Αυτό επρόκειτο να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο, όμως επειδή έρχονται και γιορτές, ίσως αυτό να συμβεί στις αρχές Ιανουαρίου. Αυτό είναι ένα καθαρά διαδικαστικό ζήτημα και πολύ δύσκολα θα υπάρξει κάποια εμπλοκή στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής αναγνωρίζουν πως η κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» είναι ένα ιστορικό έργο, το οποίο θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: