Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

“Η ΚΜΑ θέλει ισχυρό επενδυτή στον Άρη”

stefanishs1
Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Πάνος Στεφανίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για όλα τα θέματα της επικαιρότητας των “Κιτρίνων”.
Αναλυτικά είπε:
Για την συνάντηση που έγινε:
“Κάναμε μια συνάντηση για να δούμε τι έγινε με το με το άρθρο 99 και να σκεφτούμε τι κινήσεις θα ακολουθήσουμε στην συνέχεια. Το συμπέρασμα έχει να κάνει με το οικονομικό. Άμα ήμασταν καλύτερα οικονομικά θα είχαμε και  περισσότερες ελπίδες να ενταχθούμε στο άρθρο αυτό. Ήμασταν αισιόδοξοι και παγώσαμε με την απόφαση. Πλέον χρειαζόμαστε χρήματα. Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα για το θέμα επενδυτή και περιμένουμε να δούμε την έκβαση της απόφασης”.
Για το άμα η ένταξη στο άρθρο 99 θα βοηθούσε στο θέμα επενδυτή:
“Σίγουρα το 99 θα βοηθούσε πολύ περισσότερο στην εύρεση επενδυτή. Είναι δεδομένο πως ο Άρης έχει πετύχει ένα κούρεμα των χρεών του ανεξαρτήτως άμα δε μπήκε στο άρθρο. Υπάρχει η συναίνεση του ΙΚΑ και του δημοσίου και τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι ήταν πριν 7 μήνες”.
Για το άμα θα γίνει ένσταση :
“Αν έρθει ένας μεγαλομέτοχος στο Άρη παίρνει το πλειοψηφικό πακέτο, άρα δε θα μπορούμε να αποφασίσουμε χωρίς αυτόν. Επομένως πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και την αύξηση. Ελπίζουμε να βρεθεί επενδυτής για να υπάρξει ρευστό αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους”.
Για το τρόπο συμμετοχής του πιθανού επενδυτή:
“Μίλησα με ανθρώπους της ΠΑΕ και φαίνεται πως τα πράγματα είναι θετικά. Δε ρώτησα ποιός είναι ο επενδυτής. Αυτό που ρώτησα και έμαθα είναι πως ο επενδυτής θα μπει στον Άρη μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και με εισροή ρευστού. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμένα. Από εκεί και πέρα το πως θα βάλει τα χρήματα εξαρτάται από τη διάθεση που θα έχει ο άνθρωπος  που θα μπει στην ομάδα αλλά και τα ποσά που πρόκειται να διαθέσει”.
Για τον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης της ομάδας:
“Ο έλεγχος της “ΝΕΞΙΑ” κοστίζει 1.600 ευρώ και ήδη έχει πληρωθεί η πρώτη δόση. Ο κύριος Ηλιάδης έχει δεσμευτεί πως θα το πληρώσει η ΠΑΕ το ποσό που απαιτείται. Θα παραλάβουμε το πόρισμα και θα πάμε σύντομα σε γενική συνέλευση που θα γίνουν γνωστά τα πάντα”.
Για την συνέντευξη τύπου που θα κάνει η Κοινωνία Μελών:
Θα κάνουμε μια συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα και πλέον μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα καθώς δεν υπάρχει το θέμα του άρθρου 99. Εμείς στο συμβούλιο μπήκαμε για τρεις λόγους. Το πρώτο ήταν  η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να ανοίξει ο δρόμο προς τον επενδυτή το οποίο έγινε. Το δεύτερο είναι το πόρισμα το οποίο είναι έτοιμο εδώ και ένα  μήνα περίπου και δε το είχαμε πάρει για διαδικαστικούς λόγους. Το τρίτο ήταν ο εσωτερικό έλεγχος της ΠΑΕ. Έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας και α μιλήσουμε για όλα αυτά. Έχουμε ακούσει πολλά και θεωρώ πως κάποια είναι παράλογα. Δεν υποστηρίζω πως δεν έχουμε κάνει λάθη αλλά έχουμε προσφέρει και πολλά. Όσο αναφορά τα χρήματα από τα διαρκείας, για τις θύρες δύο, επτά και εννιά όποιος έπαιρνε διαρκείας μπορούσε προαιρετικά να δώσει πενήντα ευρώ για την ΚΜΑ”.
Για το θέμα Τατάκη:
” Το θέμα με τον κύριο Τατάκη είναι εσωτερικό και θα συζητηθεί στην γενική συνέλευση. Παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο αλλά δεν είναι πλέον ταμίας. Την θέση του ταμία πιθανότατα να την πάρει ο Βασίλης Φουρλίγκας”.
Για το τι δηλώνει στο κόσμο του Άρη:
“Δηλώνω ότι η δική μας επιθυμία είναι να τρέξουν οι εξελίξεις και να γίνει η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου από έναν ισχυρό επενδυτή. Πιέσαμε χθες τη ΠΑΕ να συνεχίσει άμεσα σε αυτό που έχει ξεκινήσει. Θέλουμε να κάνει το καλύτερο δυνατό και όπου μας χρειαστεί θα είμαστε εκεί”.
Για τις εξελίξεις στη  Κοινωνία Μελών αφού βρεθεί επενδυτής:
“Σε περίπτωση έλευσης επενδυτή δε κλείνει άμεσα η ΚΜΑ. Μπορεί ο άνθρωπος που θα πάρει την ομάδα να ζητήσει το ποσοστό μας. Η ΚΜΑ βοηθάει όλα τα τμήματα του Άρη. Προχθές ήμουν με τον κύριο Αρβανίτη και συζητούσαμε πως να βοηθήσουμε και εκεί”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: