Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Κάμπελ για αντι-Μήτρογλου!!

Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Τζόελ Κάμπελ στη θέση του Κώστα Μήτρογλου στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ εξετάζει ο Μίτσελ, σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Κάμπελ για αντι-Μήτρογλου
Διόλου εύκολη δεν είναι η αντικατάσταση του Κώστα Μήτρογλου εν όψει του αγώνα με την Άντερλεχτ στην τελευταία αγωνιστική του Champions League, αφού ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να πετύχει 17 γκολ σε 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε πρώτο πλάνο ο Μίτσελ έχει τον Σαβιόλα και τον Ολαϊτάν για να καλύψουν την απουσία του 25χρονου παίκτη, όμως στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι σκέφτεται τη λύση του Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός φορ έχει παίξει στην κορυφή της επίθεσης, όταν ο «πιστολέρο» είχε γίνει αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και είχε καταφέρει να πετύχει το τέταρτο γκολ των Πειραιωτών.

Για αυτό τον λόγο τον δοκίμασε στη συγκεκριμένη θέση και στη χθεσινή προπόνηση, ενώ στη Nova επιβεβαίωσε πως είναι μία από τις επιλογές του.

«Ναι, τώρα ίσως μία απ' τις επιλογές μας να είναι ο Κάμπελ. Είναι ο Σαβιόλα, ο Ολαϊτάν. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια λύση και θα τη βρούμε γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

Πριν από αυτό, ο 50χρονος τεχνικός είχε δοκιμάσει κάποια στιγμή το δίδυμο Σαβιόλα - Κάμπελ με τους Φουστέρ και Ολαϊτάν στα άκρα, ενώ δοκίμασε κάτι πιο... αναμενόμενο, δηλαδή τον Σαβιόλα και πίσω του τον Ντομίνγκες.

Ίσως γίνει μία πρώτη «πρόβα» να γίνει στο αυριανό ματς με τον Εργοτέλη, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό θα συμβεί από την αρχή του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: