Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Παγώνει» η έφεση για το 99!!

Οι εξελίξεις που έχουν σημειωθεί με το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή στον Άρη αναγκάζουν την ΠΑΕ στην απόφαση να «παγώσει» προσωρινά την υπόθεση που αφορά το άρθρο 99.

«Παγώνει» η έφεση για το 99
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει οριστικά η ΠΑΕ Άρης την υπόθεση που αφορά το άρθρο 99, ύστερα από την πρόοδο που έχει σημειωθεί στις συζητήσεις του Δημήτρη Ηλιάδη με τον επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην ΑΜΚ του συλλόγου.

Οι νομικοί της ομάδας είχαν αρχίσει να ετοιμάζουν το δικόγραφο της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης, όμως δόθηκε η εντολή να περιμένουν μέχρι την άλλη εβδομάδα ώστε να τους δοθεί νέα εντολή.

Χρονικά περιθώρια υπάρχουν, αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν δικαίωμα έφεσης και ένα μήνα μετά την θεώρηση της απόφασης (δηλαδή στα τέλη Δεκεμβρίου).

Ο λόγος για τον οποίο έχει «παγώσει» η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως ο υποψήφιος επενδυτής φημολογείται πως είναι τέτοιου μεγέθους που μπορεί όχι μόνο να καλύψει τα 7 εκατ. ευρώ της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου αλλά και περισσότερα.

Έτσι μπορεί να αποφασίσει να μην προχωρήσει σε έφεση και να επιδιώξει εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με όσους δεν έχουν κάνει συμφωνίες και φυσικά το Δημόσιο και το ΙΚΑ, ώστε να εξασφαλίσει αυτομάτως και αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: