Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Ξυπνήσαμε μετά το Καραϊσκάκη»

Στην πρόοδο που έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ από τη βαριά ήττα στο Φάληρο μέχρι τη προχθεσινή πρόκριση στους «32» του Europa League μέσα στην Ανστάνα αναφέρθηκε ο Κοστίν Λάζαρ, μιλώντας στη SportDay.

«Ξυπνήσαμε μετά το Καραϊσκάκη»
Καλύτερα σε σχέση με την απόδοση που είχαν πριν από τη βαριά ήττα παίζει πλέον ο ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Κοστίν Λάζαρ στη SportDay.

«Επειτα από αυτό το παιχνίδι νομίζω ότι όλοι ξυπνήσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε περισσότερα, από όσα είχαμε κάνει μέχρι τότε», ανέφερε ο Ρουμάνος χαφ και πρόσθεσε:

«Εχουμε κάνει καλές μεταγραφές, έχουν έρθει παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα κι ελπίζω αυτή τη χρονιά να πάμε πιο μακριά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοστίν Λάζαρ στη SportDay

Τελικά ο ΠΑΟΚ ξέχασε την κάκιστη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό κι έκανε δύο σερί νίκες.

«Πρώτα απ' όλα δεν νομίζω ότι κάποιος στην ομάδα ξέχασε το τι έγινε στο "Γ. Καραϊσκάκης" γιατί ήταν πολύ σκληρό για εμάς να αποδεχτούμε αυτή την ήττα. Επειτα από αυτό το παιχνίδι νομίζω ότι όλοι ξυπνήσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε περισσότερα, από όσα είχαμε κάνει μέχρι τότε. Τώρα βλέπω ότι κάτι αλλάζει στην ομάδα. Παίξαμε καλύτερα απ' ό,τι πριν και τώρα βλέπετε αυτά τα αποτελέσματα».

Είπατε κάτι συγκεκριμένο στα αποδυτήρια που άλλαξε τα πράγματα;

«Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε καλύτερα κάθε μέρα. Δεν άλλαξε ξαφνικά η νοοτροπία μας. Η νοοτροπία παραμένει ίδια κι είναι η εξής: να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να κρατήσουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Σε ποιο επίπεδο βρίσκεται, την παρούσα φάση, ο ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω ότι η ομάδα στην Αστάνα ήταν στο 85% με 90%, επειδή νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Πώς είναι για εσάς να… προσγειώνεστε στην ελληνική πραγματικότητα, ύστερα από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι;

«Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να συνεχίσουμε. Παντού και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Εχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην ενδεκάδα και να κερδίσουμε».

Πού έχετε τοποθετήσει τον πήχη των φιλοδοξιών σας σε ό,τι αφορά το Europa League; Θέλετε να πάτε πέραν της φάσης των «32»;

«Είναι φυσιολογικό αυτό, γιατί η ομάδα έχει εμπειρία τώρα. Εχουμε κάνει καλές μεταγραφές, έχουν έρθει παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα κι ελπίζω αυτή τη χρονιά να πάμε πιο μακριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: