Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σαν Εμετέριο: «Φαβορί στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός»

Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα του από τη Λαμποράλ Κούτσα παραμένει από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Σαν Εμετέριο: «Φαβορί στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός»
Δεν… ξεγελά τον Φερνάντο Σαν Εμετέριο το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις ήττες σε επτά ματς μετά από αυτή που γνώρισε από τη Λαμποράλ Κούτσα.

«Ο Παναθηναϊκός έχει τα πάντα για να είναι ένα από τα φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση. Έχει την ιστορία, την εμπειρία, το όνομα και τους φιλάθλους για να τα καταφέρει», ανέφερε ο φόργουορντ των Βάσκων.

Αναφερόμενος στην εικόνα του ματς, είπε: «Ξέραμε ότι η νίκη στην έδρα μας ήταν σημαντική για την πρόκριση στο Τοπ 16. Δημιουργήσαμε ελεύθερα σουτ στην περιφέρεια. Στη συνέχεια όμως επέστρεψαν στο ματς οι αντίπαλοι μας και μας δυσκόλεψαν όμως τελικά φτάσαμε στη νίκη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως αντέδρασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τα πράγματα έγιναν διαφορετικά».

Για τα 5/5 τρίποντα που είχε στο ξεκίνημα, τόνισε: «Μερικές φορές το καλάθι φαίνεται πιο μεγάλο. Η προπόνηση είναι προπόνηση, το θέμα είναι σε τι μέρα θα βρεθείς. Τα περισσότερα σουτ μου όμως ήταν υπό καλές προϋποθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: