Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Είναι παιχνίδι-παγίδα!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και χτυπάει... καμπανάκι για την δύσκολη αναμέτρηση της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα!
Αυτή την εβδομάδα το θέμα συζήτησης που κυριάρχησε και συνεχίζει να απασχολεί όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για να μπει στην ΠΑΕ. Πιστεύω, ότι το θέμα αυτό έχει μέλλον και ακόμα υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες , μέχρι να φθάσουμε στο σημείο να πούμε ότι ο Γιαννακόπουλος μαζί με τον ξένο συμπαίκτη του μπαίνουν δυνατά στην ΠΑΕ.
Ευχή όλων είναι να πάνε καλά τα πράγματα και ο Γιαννακόπουλος να μπει στην ΠΑΕ βάζοντας ένα σημαντικό ποσό με στόχο να κυριαρχήσει η ομάδα στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και να επιστρέψει στις επιτυχίες και στην Ευρώπη. Για λίγες ημέρες , όμως, η μάλλον για λίγες ώρες αυτό το θέμα θα πρέπει να πάει στην άκρη, διότι εγώ σε αντίθεση με πολύ κόσμο θεωρώ παγίδα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.
Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη με τον ΠΑΣ, ενώ πιο πριν είχε νικήσει και τον Αρη στην Θεσσαλονίκη . Από την άλλη ο Απόλλωνας δεν είναι σε καλή κατάσταση και δίνει αγώνα επιβίωσης. Είναι ένα ματς , που βάση της κατάστασης των δύο ομάδων και του ρόστερ , πολλοί θεωρούν, ότι ο Παναθηναϊκός θα το κερδίσει εύκολα.
Μακάρι να πέσω έξω και να δικαιωθούν οι πολλοί, αλλά εγώ βλέπω ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Οπως ήταν δύσκολα πολλά τέτοια παιχνίδια φέτος για τον Παναθηναϊκό με υποδεέστερες ομάδες. Κατ'αρχάς πιστεύω ότι ο Απόλλωνας θα παίξει χωρίς πίεση(δεν έχει να χάσει παρά μόνο να κερδίσει από το παιχνίδι) και θα είναι καλύτερος από προηγούμενα παιχνίδια. Θα δώσει τα πάντα για να πάρει ένα αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά δεν ξέρω κατά πόσο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μπουν στο γήπεδο με το πάθος και την δίψα προηγούμενων αγώνων. Αμφιβάλλω λίγο για αυτό.
Αν γίνει και ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί συγκεντρωμένος, σοβαρός και με πάθος έχει τον πρώτο λόγο να πάρει το παιχνίδι, διότι έχει διαφορά με τον αντίπαλο. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι σε αυτό το ματς οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να πάρουν  τη νίκη, για να αποδείξουν, ότι πέρασαν οι ημέρες που έχαναν βαθμούς σε τέτοιου είδους παιχνίδια και είναι ικανοί να φτιάξουν ένα σερί νικών σε ένα πρόγραμμα που στρώνει πλέον. Σημειώστε ότι στο συγκεκριμένο ματς , όπου ο Παναθηναϊκός θέλει το εύκολο γκολ και το πρέσινγκ είναι σημαντικές οι απουσίες του Φιγκερόα και του Ζέκα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: