Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

giasemakhs
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιασεμής Γιασεμάκης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και για την πρόκριση που πήρε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Για το παιχνίδι με την Σαχτέρ: «Πήγαμε πολύ καλά, δεν ήμασταν αρκετά απειλητικοί αλλά πήραμε την ουσία και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σ’ αυτά τα παιχνίδια ζητάς το αποτέλεσμα και πλέον πήραμε την πρόκριση και θα παίξουμε τελευταίο παιχνίδι για να διεκδικήσει η ομάδα την πρωτιά στον όμιλο».
Για τον ΠΑΟΚ: «Φέτος έχει ανέβει ακόμη ένα σκαλοπάτι. Χρόνο με τον χρόνο γινόμαστε καλύτεροι και αυτή νομίζω είναι η ουσία. Υπάρχει μεγάλη βελτίωση, υπάρχει πολύ υλικό αλλά υπάρχουν παίκτες πλέον που μπορούν να βοηθήσουν και από τον πάγκο, κάτι το οποίο δεν το είχε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Όταν είσαι μέσα σ’ όλους σου τους στόχους και παίζεις σε τρεις διοργανώσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι χρήσιμοι».
Για τον Κλάους: «Τον πρόλαβα τον Αθανασιάδη, όταν ξεκινούσε στις ακαδημίες. Μιλούσαμε όταν μας δινόταν η ευκαιρία. Ήταν πάντα ένα προσγειωμένο παιδί, που δούλευε σκληρά και πάντα με χαμηλά το κεφάλι».
Για το… πραγματικό του όνομα: «Το Γιασεμάκης είναι το μικρό. Το Γιασουμή είναι το επίθετο μου το πραγματικό. Πήρα το όνομα του παππού μου που είναι Γιασουμής, αλλά επειδή ήμουνα ο μικρός Γιασουμής, με βγάλανε Γιασεμάκη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: