Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Στο σφυρί ο Σέρχιο Ράμος!!

Ο Ισπανός φέρεται να έχει πάει προτάσεις στη Ρεάλ και ο Πέρεθ να έχει ορίσει ως τιμή πώλησης του τα 60 εκατ. ευρώ.
Στη Ρεάλ υπάρχει από πέρσι θέμα με τον Σέρχιο Ράμος και αυτό είναι πολύπλευρο. Σε πρώτη γραμμή είναι αναμφίβολα η ανανέωση του συμβολαίου του και σε δεύτερη τα πειθαρχικά παραπτώματα, τα αποδυτήρια και οι αποβολές. Ο Ισπανός αμυντικός αξιώνει γενναία αύξηση και η διοίκηση δυσανασχετεί που ακόμα δεν έχει υπογράψει (σ.σ.: διαβάστε ΕΔΩ σχετικό πρόσφατο Ball Boy με όλες τις λεπτομέρειες).
Σύμφωνα με αποκάλυψη εκπομπής («El larguero» στο ραδιόφωνο «Cadena Ser») που έχει βγάλει αρκετά αποκλειστικά, ο Σέρχιο Ράμος ρώτησε πρόσφατα με πόσα χρήματα θα μπορούσε να πωληθεί, προσθέτοντας πως έχει αρκετές προτάσεις, αλλά οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να πληρώσουν τη ρήτρα των 150 εκατ. ευρώ.
Επίσης ο 27χρονος Ανδαλουσιανός μίλησε στον Φλορεντίνο Πέρεθ για ποσό της τάξης των 50 εκατ. ευρώ (Παρί, Μπάγερν, Σίτι οι πιο πιθανές), με τον πρόεδρο της Ρεάλ να του ορίζει τιμή πώλησης. Οποιος λοιπόν δώσει τα 60 εκατ. που θέλει η Βασίλισσα, τον παίρνει και με κορδελάκι. Μάλιστα υπάρχει η λεπτομέρεια πως ο Πέρεθ διευκρίνισε πως τα 60 ισχύουν ακόμα και για τη Μπαρτσελονα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: