Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πετρόπουλος: «Δυνατοί απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξος πως οι παίκτες του Απόλλωνα μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Πετρόπουλος: «Δυνατοί απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Σίγουρος πως ο Απόλλων με σκληρή δουλειά είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, εμφανίστηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο επιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως το έργο του Σάντσεζ θα φανεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Παίζω κόντρα στην παλιά μου ομάδα και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις αδυναμίες του να τους χτυπήσουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ποια είναι τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού: «Έχει δείξει και καλή αμυντική λειτουργία, κάνει φάσεις, έχει
παίκτες που σκοράρουν και έχει ένα καλό σύνολο. Πρέπει να κοιτάξουμε εμάς γιατί είμαστε σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Δουλεύουμε με το νέο τεχνικό να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Όλα τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Με τον ΟΦΗ δεν ήμασταν τόσο καλοί και από ένα στημένο δεχτήκαμε το γκολ. Εάν παρουσιαστούμε καλοί και εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας τότε μπορούμε να το κρατήσουμε».

Για το νέο τεχνικό: «Όλοι οι προπονητές χρειάζονται χρόνο. Ο Κος Σάντσεζ έχει διαφορετική νοοτροπία απ' τους προηγούμενους, έχει την αγγλική φιλοσοφία, δουλεύουμε πολύ και θα βγει μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: