Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

“Εμείς και ο Μ. Αλέξανδρος”!

paok
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ένας από τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στο Καζακστάν, ο Γιώργος Στεφανίδης, για τις εμπειρίες στη μακρινή Αστάνα.
Αναλυτικά είπε:
Για το πως τους υποδέχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης: “Πρώτα απ’ όλα κέρδισε η ομάδα και είναι πολύ διαφορετικό να γυρνάς μετά από επιτυχία. Ήρθε ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός μαζί μας. Μαζί του ήταν φυσικά και ο Τσιτσιακόφ ο οποίος μας ρωτούσε για τις συνθήκες  του ταξιδιού μας και μας συμπεριφερόταν και ο ίδιος πολύ καλά.Σε συνομιλία που είχαμε με τον Σαββίδη μας είπε πως αυτά τα χιλιόμετρα τα έχουμε κάνει εμείς και ο Μέγας Αλέξανδρος. Μας χαιρέτησε όλους προσωπικά, και ήταν πάρα πολύ καλή χειρονομία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ”.
Για την υποδοχή από την ομάδα: “Ήρθε όλη η ομάδα με προτροπή του Κατσουράνη και ο κύριος Στέφενς και μας χαιρέτησαν”.
Για τις συνθήκες της επιστροφής: “Τα χιλιόμετρα είναι συνολικά 5.826! Ο δρόμος θα είναι πολύ κακός γιατί χιόνισε. Γενικότερα το οδικό δίκτυο είναι σε πολύ κακή κατάσταση και οι συνθήκες είναι δύσκολες. Ευτυχώς για οδηγό έχουμε τον Φώτη Κυριακόπουλο”.
Για το πως αντιμετώπισαν οι Κοζάκοι τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: “Πάρα πολύ πολιτισμένα φιλικά και φιλόξενα. Μας προέτρεπαν να ανταλλάξουμε κασκόλ και μας χάριζαν πράγματα. Επιπλέον ήταν εντυπωσιακό πως έβλεπες μικρά παιδιά αλλά και ηλικιωμένους πάνω από ενενήντα χρονών να βρίσκονται εκεί”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: