Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Θα το κάνει το χατ-τρικ την 13η;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για ένα ρεκόρ που θέλει να κάνει στο ματς με τον Απόλλωνα ο Παναθηναϊκός. Έφτασε 13η αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός έχει μια καλή ευκαιρία να κάνει ρεκόρ κόντρα στον αρκετά αδύναμο Απόλλωνα. Το ματς μπορεί να μην είναι εύκολο, αφού ο Απόλλωνας καίγεται για βαθμούς ώστε να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας, ωστόσο όπως και να το κάνουμε οι πράσινοι είναι το φαβορί. Ο Απόλλωνας, άλλωστε, δεν πείθει ως τώρα.
Μια νίκη σε τέσσερα ματς
Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την 1η αγωνιστική τον Παναιτωλικό, αλλά την 2η ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με το βαρύ 3-0. Κολλητά ήρθε και η εντός έδρας ισοπαλία με την Βέροια, ενώ ακολούθησε και το «Χ» με τον Πλατανιά στην Κρήτη, με συνέπεια οι πράσινοι να έχουν μόνο μια νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.
Το μικρό σερί σταμάτησε στην Τούμπα
Στην συνέχεια, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ και την 6η αγωνιστική έκανε για πρώτη φορά δυο σερί νίκες, με το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.
Την 7η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για να έρθει η εντός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό. Το διπλό στον Εργοτέλη δεν είχε συνέχεια, αφού ο Ολυμπιακός πέρασε με 1-0 από την Λεωφόρο στο ντέρμπι αιωνίων.
Για πρώτη φορά φέτος
Κι έτσι φτάσαμε στην 11η αγωνιστική, οπότε και ο Παναθηναϊκός καθάρισε 2-0 τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Την 12η αγωνιστική οι πράσινοι κέρδισαν και τον ΠΑΣ, οπότε τώρα πάνε για το… χατ-τρικ. Για την πρώτη φορά που θα κάνουν φέτος τρείς σερί νίκες. Αν, μάλιστα, τα καταφέρουν μπορεί να αναρριχηθούν πια στην 3η θέση της βαθμολογίας, εφόσον ο Ατρόμητος δεν πάρει τρίποντο κόντρα στον Πλατανιά στην Κρήτη.
Μια πρόκληση
Για τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, αυτό το ματς με τον Απόλλωνα είναι ενός είδους πρόκληση. Για να μπορέσει να επεκτείνει το σερί, να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία και να δείξει ότι πηγαίνει καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: