Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Κάμπελ: «Δεν έχουμε κάποιο μειονέκτημα»

Κάμπελ: «Δεν έχουμε κάποιο μειονέκτημα»Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποιο αγωνιστικό μειονέκτημα το οποίο πρέπει να διορθώσει ενόψει των αγώνων για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ επισημαίνει ο Τζοελ Κάμπελ σε συνέντευξή του στην Nova.

«Θέλω να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο και να ξεπεράσω τον εαυτό μου», ανέφερε ο Κοσταρικανός άσος σχολιάζοντας τις εμφανίσεις του με την φανέλα των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζοελ Κάμπελ στην κάμερα της Nova:

Τζόελ, θα ήθελα να μου κάνεις έναν απολογισμό της παρουσίας του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι είναι αυτό που κρατάς;
«Αυτό που έχει μείνει, είναι το γεγονός πως ήμασταν πολύ καλοί και παίξαμε πολύ καλά, τόσο στην έδρα μας, όσο και ως φιλοξενούμενοι. Παίξαμε σαν ομάδα και για αυτό προκριθήκαμε».

Ο κόσμος αναγνωρίζει τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις σου και πλέκει το εγκώμιό σου. Πως σχολιάζεις τα θετικά σχόλια του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό σου;
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο κόσμος με έχει αποδεχθεί και που του αρέσει το παιχνίδι μου. Όμως, σκέφτομαι πως πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά, για να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο και να προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου».

Αν χρειάζεται να διορθώσει ο Ολυμπιακός κάποια πράγματα, ορισμένες αδυναμίες του ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών του στο Τσάμπιονς Λιγκ, τι θα ανέφερες;
«Δεν πιστεύω πως έχουμε κάποιο μειονέκτημα το οποίο πρέπει να διορθώσουμε. Πιστεύω πως οι αντίπαλοί μας που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, είναι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες και δυνατοί αντίπαλοι. Για αυτό είναι εκεί που βρίσκονται. Έχουν προκριθεί και έχουν βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους. Πιστεύω, λοιπόν, πως όποιος και αν μας τύχει να αντιμετωπίσουμε, θα γίνουν πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Πόσο δύσκολο είναι μετά από μία τόσο σπουδαία επιτυχία να «καθαρίσει» το μυαλό ενόψει των αγώνων του πρωταθλήματος;
«Όχι, δεν είναι δύσκολο. Πιστεύω πως μέχρι στιγμής όλα τα παιχνίδια σε οποιαδήποτε διοργάνωση -πρωτάθλημα, κύπελλο ή Τσάμπιονς Λιγκ- τα αντιμετωπίζαμε με τον ίδιο τρόπο. Δουλεύαμε πολύ. Είχαμε τη μέγιστη υπευθυνότητα και το μέγιστο σεβασμό απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμη και αν ήταν μικρότερος ή μεγαλύτερος από εμάς. Δεν είχε για εμάς διαφορά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζαμε τους αγώνες. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί αυτό είναι κάτι που μας βοήθησε. Θα συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε όλους τους αντιπάλους μας με τον μέγιστο σεβασμό».

Ο επόμενος αντίπαλός σας, ο Άρης, δεν έχει ακόμη εντός έδρας νίκη. Το στοιχείο αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τον αντίπαλό σας, δυσκολεύοντας παράλληλα το δικό σας έργο ώστε να φθάσετε σε μία ακόμη επιτυχία;
«Όποια ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να παίξει καλά και να κερδίσει. Ακόμη και αν είχε πετύχει εντός έδρας νίκη, δε χρειάζεται μεγαλύτερο κίνητρο απ' το γεγονός πως παίζει με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που ξέρουμε να είμαστε. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός και να κάνουμε αυτό που μπορούμε για να νικήσουμε».

Η διαφορά στη βαθμολογία σας ηρεμεί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος;
«Σίγουρα είναι μία μεγάλη διαφορά. Όμως, ακόμη έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα. Έχουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια. Επομένως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, ούτε να το νιώσουμε αυτό σαν πλεονέκτημα. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες, να διατηρήσουμε τη διαφορά και να καταλήξουμε στο τέλος πρωταθλητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: