Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Μπαράλες: «Δεν μας πτοεί τίποτα»

Την πεποίθηση πώς αν μπουν στον αγωνιστικό χώρο και παίξουν όπως ξέρουν θα πάρουν τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Τζερόνιμο Μπαράλες.

Μπαράλες: «Δεν μας πτοεί τίποτα»
Την άποψη ότι τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Τζερόνιμο Μπαράλες.

Ο επιθετικός της ομάδας της Αρκαδίας χαρακτήρισε σκληρό αντίπαλο τους «κυανέρυθρους», ωστόσο τόνισε πως αν παίξουν όπως ξέρουν μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ακόμη, επισήμανε πως το κλειδί για την εν λόγω αναμέτρηση θα είναι η συγκέντρωση και η υπομονή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο:
«Θα είναι δύσκολο ματς απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και να κερδίζουμε όλα τα ματς στην έδρα μας για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα παίξουν οι άλλες ομάδες και το πώς θα παραταχθούν. Πρέπει να αγωνιστούμε όπως ξέρουμε και με τη στήριξη του κόσμου να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και υπομονετικοί. Να πετύχουμε γρήγορο γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι και να έχουμε καλή ψυχολογία για τη νίκη.

Για τις απουσίες του Αστέρα:
«Είναι σημαντικές οι απουσίες των Ουσέρο και Ντε Μπλάσις που είναι σπουδαίοι παίκτες αλλά έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και δεν μας πτοεί τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: