Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σάντσες: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Πανθρακικό»

Σάντσες: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Πανθρακικό»Την πίστη ότι ο Απόλλωνας μπορεί να νικήσει στον Πανθρακικό στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Λόρι Σάντσες.

«Παίζουμε εντός έδρας με μία ομάδα που πιστεύουμε ότι μπορούμε να την κερδίσουμε, σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αντιπάλους μας, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ», ανέφερε στην κάμερα της Nova ο προπονητής του Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»:

Για το ματς με τον Πανθρακικό:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Μετά από δύο καλές ισοπαλίες χρειάζεται να πάρουμε πόντους στο σπίτι μας και να παραμείνουμε μακριά από τον πάτο της βαθμολογίας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν φτάνει εύκολα στο γκολ:

«Είναι ένα πρόβλημα, όντως πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα για να δημιουργήσουμε καταστάσεις όπου οι επιθετικοί θα έχουν ευκαιρία να σκοράρουν. Όταν όμως παίξαμε για μία ώρα με δέκα παίκτες όπως με τον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Για το αν τα πράγματα θα είναι διαφορετικά με τον Πανθρακικό:

«Ναι, κατ' αρχάς ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα παίξουμε με 11 παίκτες σε όλο το ματς. Παίζουμε εντός έδρας με μία ομάδα που πιστεύουμε ότι μπορούμε να την κερδίσουμε, σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αντιπάλους μας, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Είμαστε μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή που έπαιξε με τον ΟΦΗ».

Για το που θα κριθεί το ματς:

«Θα δώσουμε έμφαση στο να μεταφέρουμε το παιχνίδι στα καρέ του Πανθρακικού. Είμαστε γηπεδούχοι και πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να πιέσουμε τον αντίπαλο και να έχουμε έντονο ρυθμό. Θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στις αντεπιθέσεις του Πανθρακικού, αλλά εξαρτάται από εμάς να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τότε που παίξαμε με τον ΟΦΗ στην έδρα μας. Νομίζω ότι έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τότε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: