Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Παρελθόν και ο Ασφαλτίδης!!

asfaltidis
Παρελθόν αποτελεί απο τον Ηρακλή και ο αντιπρόεδρος της ΠΑE Αργύρης Ασφαλτίδης και με γραπτή του δήλωση αναφέρει τους λόγους της παραίτησής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Από την περίοδο της Δ’ Εθνικής ως και σήμερα υπηρέτησα από την πρώτη γραμμή την ιδέα του ΗΡΑΚΛΗ, με έναν και μόνο γνώμονα κατά νου. Το καλό και την πρόοδο της αγαπημένης μας ομάδας, χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη.
Την προσπάθειά μου αυτή την υποστήριξα με την προσωπική μου περιουσία και αφιερώνοντας όλο μου τον προσωπικό χρόνο.
Αντιλαμβανόμενος πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και την αγωνία του κόσμου για την «επόμενη μέρα», καταθέτω τα εξής.
• Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, δεν μπορεί πλέον να ασκήσει τα καθήκοντά του για συγκεκριμένους και αντικειμενικούς λόγους.
• Τα προβλήματα της περιόδου δεν είναι μόνο οικονομικά (αυτά αν και παραμένουν κρίσιμα, σε ότι αφορά το αγωνιστικό τμήμα τουλάχιστον, είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση από ότι στο παρελθόν),αλλά επίσης λειτουργικά και
διαχειριστικά, σε ότι αφορά την καθημερινότητα του σωματείου.
• Το ισχύον διοικητικό καθεστώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία και την απρόσκοπτη καθημερινότητα του οικοδομήματος της ΠΑΕ (αγωνιστικό τμήμα, διοικητικά τμήματα, ακαδημίες κλπ).
• Η μετοχική σύνθεση της εταιρίας δεν είναι αυτή τη στιγμή το μείζον και άρα δεν πρέπει να αποτελεί απαραίτητα προτεραιότητα αυτής της περιόδου (πολύ περισσότερο μέσα από ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα).
Σεβόμενος λοιπόν τα παραπάνω, ανακοινώνω την παραίτησή μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, με άμεση ισχύ.
Επιθυμώ να αναφέρω ότι κατέληξα στην απόφασή μου αυτή για δύο κυρίως λόγους:
1. Παρέμεινα στην υπηρεσία της αγαπημένης μας ομάδας για όσο χρονικό διάστημα έκρινα ότι η παρουσία μου προσέφερε υπηρεσία στον ΗΡΑΚΛΗ. Πλέον έχω την βεβαιότητα ότι η παρουσία μου στο Δ.Σ. του συλλόγου δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς που εγώ είχα κατά νου.
2. Η κίνησή μου αυτή, εύχομαι να φέρει στο προσκήνιο δυνάμεις και ανθρώπους μέσα από την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, ώστε μέσα από την ενότητα και την σύνθεση να εξευρεθεί το καταλληλότερο μελλοντικό διοικητικό σχήμα.
Επιπλέον δηλώνω ότι το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας θα πρέπει να παραμείνει έξω από όλες αυτές τις διαδικασίες και να συνεχίσει την πορεία του στοχεύοντας μόνο στην άνοδο.
Σε ότι με αφορά θα υπηρετήσω τον σκοπό αυτόν με όλες μου τις δυνάμεις.
Πολλές φορές, τέλος, στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι η μοναδική πηγή εξουσίας προέρχεται μέσα από τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ, οργανωμένο και μη, και τελικά πάντα, αργά ή γρήγορα, εκεί επιστρέφει.
Με τιμή,
Αργύρης Ασφαλτίδης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: