Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Τεστ… Γιουνάιτεντ και δανεικών!!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά με τον Μίτσελ να εστιάζει στους παίκτες που προέρχονται από απουσία, αλλά και τους δανεικούς στους Χανιώτες. Τσεκ και για Ινκούμ.

Τεστ… Γιουνάιτεντ και δανεικών
Ο Πλατανιάς απέχει… έτη φωτός ακόμη κι από τη ντεφορμέ Μαν. Γιουνάιτεντ. Όμως το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με τους Χανιώτες (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) προσφέρεται στον Μίτσελ για συμπεράσματα εν όψει του αγώνα της επόμενης Τρίτης για τους «16» του Champions League.

Όχι αγωνιστικά, αλλά ετοιμότητας ορισμένων παικτών. Ο Ισπανός τεχνικός πήρε στην αποστολή τους Βαλντές και Φουστέρ, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θέλει να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Παράλληλα θα τσεκάρει τους Αβραάμ, Σάμαρη και Σαβιόλα, που κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη θέση έχουν για την αναμέτρηση με τους «διαβόλους», αφού Μαρκάνο, Εντινγκά και Τσόρι φαίνεται πως με τα τωρινά δεδομένα τούς… τρώνε τη θέση.

Εκτός αποστολής έμειναν Κάμπελ και Σαλίνο για να πάρουν ανάσες, ο Χολέμπας που συνεχίζει θεραπεία και πλέον υπάρχει ανησυχία για το αν θα είναι έτοιμος εν όψει Γιουνάιτεντ, όπως και οι Σέποβιτς και Πελέ που υπολείπονται στον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους για μια θέση έστω και στη 18άδα.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, Παπάζογλου και Μπονγκ θα είναι στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Αβραάμ με Μαρκάνο ή Μανωλά θα είναι τα στόπερ, ο Εντινγκά με τον Μανιάτη θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, Πέρες και Φουστέρ είναι φαβορί για τα άκρα, ενώ ο Σαβιόλα θα κινείται λίγο πίσω από τον Ολαϊτάν.

Αναλυτικά η 18άδα: Κάρολ, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Τσόρι, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πέρες, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πέρα από συμπεράσματα για τους δικούς τους παίκτες θα βγάλουν ανάλογα και για τους δανεικούς στον Πλατανιά Κάταϊ, Βλαχοδήμο και Σιώπη, αλλά και τον 24χρονο Γκανέζο δεξιό μπακ Σαμουέλ Ινκούμ, που παίζει στους Κρητικούς δανεικός από τη Ντνίπρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: