Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Διλμπέρης-Παντζιαράς στο «Αθλητικό Metropolis» για το ντέρμπι!

Δύο μέρες πριν από το ντέρμπι του Ευόσμου μεταξύ του πρωτοπόρου στον 1ο όμιλο της Γ? Εθνικής Αγροτικό Αστέρα και του δεύτερου στη βαθμολογία Πανσερραϊκού, οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησα στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Της Κακομοίρας», αναλύοντας στους Κωστή Ραπτόπουλο και Γρηγόρη Κόκκινο τις σκέψεις τους. Η συζήτηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα με τους δύο τεχνικούς να δίνουν το καλό παράδειγμα για το ευ αγωνίζεσθαι, ενώ δεν έλειψε και το χιούμορ.

Αρχικά, ο τεχνικός του Αγροτικού, Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε: «Σέβομαι και εκτιμώ τη δουλειά που κάνει ο Ανδρέας όλα τα προηγούμενα χρόνια και τώρα στον Πανσερραϊκό. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι ότι είναι σχεδόν ισοδύναμες οι δύο ομάδες. Η ομάδα που θα έχει μεγάλη συγκέντρωση και θα εφαρμόσει πιστά το αγωνιστικό πλάνο χωρίς να παρεκκλίνει από αυτό στο τέλος θα πανηγυρίσει τη νίκη. Όσον αφορά την ομάδα μου, παίζει συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, και δεν ξέρει να παίζει άλλο στυλ. Δε θα συμφωνήσω με το όποιος κερδίσει παίρνει πλεονέκτημα. Δύσκολα κάποιος θα κάνει 12 στα 12 από εκεί και πέρα, οπότε θα υπάρξουν περιθώρια και πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλες απώλειες βαθμών», είπε αρχικά και ολοκλήρωσε: «Έχει μεγάλη δυναμική ο Πανσερραϊκός και πολύ καλούς νεαρούς παίκτες. Εμείς είμαστε στην αρχή και έχουμε νεαρούς παίκτες που αξίζει να τους δει κάποιος, είναι ένα ντέρμπι που θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Το σημαντικό είναι πως πρώτα υπηρετούμε το ποδόσφαιρο και θα διαφημίσουμε τις ομάδες μας και την κατηγορία».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Ανδρέας Παντζιαράς υπογράμμισε: «Εύχομαι ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει, σε αθλητικά πλαίσια. Δε θα κάνουμε ανάλυση του παιχνιδιού. Είναι ένα ντέρμπι, δικαιωματικά και οι δύο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Ο Αγροτικός έχει το προβάδισμα των δύο βαθμών και για μας στόχος είναι μόνο η νίκη. Υπάρχουν οι απουσίες, αλλά δε στεκόμαστε εκεί, αλλά στις παρουσίες για να κάνουμε μια κατάθεση ψυχής. Γνωρίζουμε ο ένας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου πολύ καλά. Εγώ παρέλαβα μια ομάδα καλά δουλεμένη, σε καλό επίπεδο που είχε δύο τρία ατυχέστατα αποτελέσματα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε μερικά πράγματα και έφεραν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Έχουμε πέντε συνεχόμενες νίκες, όπως και ο Αγροτικός. Θα γίνει καλό παιχνίδι με πολύ κόσμο και καλούς αθλητές κι εμείς από τον πάγκο θα δώσουμε έναυσμα για να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι Γ Εθνικής με βάση την ιστορία, το ρόστερ και τον κόσμο των ομάδων, Θα θυμίσει άλλες εποχές και θα ήταν καλό όποιος θέλει να έρθει να το δει και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον».

Δεν έλειψε πάντως και το χιούμορ, με τον Διλμπέρη να προτρέπει τον Ραπτόπουλο (υποστηρίζει Παντζιαρά) να μην πάει στο γήπεδο και να δει το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντζιαράς από την πλευρά του είπε στον Γρηγόρη χαριτολογώντας πως αν πάει θα είναι ένα χαμένο δίωρο για αυτόν...Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: