Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Αρετάκης στο Metropolis: «Ο Σκουλάς έχει αποδεδειγμένα σχέσεις με την πόλη των Σερρών»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Αρετάκης και αναφέρθηκε στη χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας του Ευόσμου με την οποία ζητά την αντικατάσταση του διαιτητή Σκουλά, για τον επερχόμενο αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αλλά και στους στόχους του Αστέρα.

Για την χθεσινή ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα. που ζητά την αντικατάσταση του διαιτητή Σκουλά:

«Ήταν λάθος ο ορισμός του κ. Σκουλά για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Όπως αναφέρουμε και στην ανακοίνωση, έχει όντος σχέσεις ο κ. Σκουλάς με την πόλη των Σερρών και ζητήσαμε την αντικατάσταση του. Δεν αμφισβητούμε τις ικανότητες του και δεν αναφερόμαστε στον Πανσερραϊκό. Έχει συγγενικές σχέσεις με υψηλα ιστάμενα πρόσωπα στην πόλη των Σερρών και αυτό μας κάνει και ανησυχούμε. Θεωρούμε πως είναι ένα τραγικό λάθος και δεν είμαστε κακοπροαίρετοι. Δυστυχώς, πάμε σε ένα παιχνίδι που υπάρχουν πολλές συζητήσεις για το πρόσωπο του διαιτητή και είναι στο χέρι του να αποδείξει πως δεν υπάρχει θέμα και ότι εμείς υπερβάλουμε.

Για το αν το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα κρίνει κατά πολύ την άνοδο:

«Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια. Δε θα κριθεί η άνοδος από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, όμως όποιος κερδίσει θα πάρει ένα προβάδισμα».

Για την "επανεκκίνηση" του Αγροτικού Αστέρα:

«Είναι μία προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι. Κάναμε αρκετά πράγματα. Προσπαθούμε να περάσουμε στην τοπική κοινωνία ότι πλέον δουλεύουμε με άλλη φιλοσοφία. Το γήπεδο αν και παλιό είναι πλέον λειτουργικό. Το καινούριο γήπεδο είναι μια μεγάλη αμαρτία της περιοχής. Έχουν ξεκινήσει τα έργα πριν από 20 χρόνια, όμως τα τελευταία 7 χρόνια είναι ερειπωμένο και αυτό θλίβει όλη την περιοχή». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: