Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μολενστέιν και τα ωραία του…!!

Οι ιθύνοντες της Φούλαμ έδωσαν τα ηνία του συλλόγου στον Μολενστέιν για να σώσει την ομάδα. Εκείνος προσπάθησε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών, αλλά κατάφερε να κάνει και άλλα ωραία στην καριέρα του.

Ο Μολενστέιν και τα ωραία του…!
Οι Ολλανδοί φημίζονται για τις προπονητικές τους ικανότητες, Για τον τρόπο που μπορούν να διαμορφώσουν προσωπικότητες, να πάρουν ομάδες από το "μηδέν" και να δημιουργήσουν "αυτοκρατορίες".

Είναι, όμως, κάποιοι που έχουν βαλθεί να "σπάσουν" παραδόσεις πολλών ετών και πολλών επιτυχιών.

Όπως, ο Ρενέ Μολενστέιν που απολύθηκε από τη Φούλαμ και δήλωσε πως οι ιθύνοντες του λονδρέζικου συλλόγου δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και ότι αυτή τους η κίνηση, έγινε διότι τους είχε πιάσει πανικός!

Μάλλον δεν ισχύει αυτό, γιατί δεν είχαν κανένα, μέχρι να μη «βγαίνουν» τα αποτελέσματα, με τον Μάρτιν Γιολ.

Απλά ίσως ήθελαν να προσφέρουν κι άλλες «ομορφιές» στο παλμαρέ του Ολλανδού: Μόλις 75 ματς πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο της Φούλαμ, ενώ στο παρελθόν είχε κοουτσάρει τη ρωσική Ανζί -Ιούλιο μέχρι Αύγουστο του 2013- για 16… ολόκληρες μέρες!

Πέρα από αυτό, έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Φούλαμ με το μικρότερο ποσοστό νικών, 23%. Ο μόνος που βρίσκεται πάνω από εκείνον είναι ο Λόρι Σάντσεζ, ο οποίος, όμως, κάνει πολύ καλή δουλειά στον δικό… μας Απόλλωνα.

Ο επόμενος εργοδότης του Ρενέ Μολενστέιν σίγουρα θα μελετήσει αυτά τα στοιχεία που, ίσως, να φανερώνουν κάτι. Καλό θα ήταν να τα δει και ο ίδιος, γιατί σαν κάτι να μην πηγαίνει σύμφωνα με τους στόχους που θα έχει θέσει για την καριέρα του… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: