Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ράιτ ή… Τζέτερ;

Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα της προσθήκης γκαρντ στον Παναθηναϊκό. Μεταξύ Ράιτ, αλλά και Τζέτερ οι «πράσινοι».

Ράιτ ή… Τζέτερ;
Η απόφαση να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός στη θέση «1» είναι δεδομένη. Αυτό που δεν είναι βέβαιο είναι ποιος παίκτης θα αποκτηθεί. Κι αυτό γιατί μπορεί ο Ζακ Ράιτ να ήταν και πιθανώς να παραμένει το φαβορί, αλλά ο Που Τζέτερ παραμένει στο προσκήνιο.

Σε ό,τι αφορά τον Αμερικανό με βοσνιακό διαβατήριο γκαρντ της Μπάμπεργκ, οι επαφές με τη γερμανική ομάδα συνεχίζονται αλλά ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία και δεν πρόκειται να αποδεσμευτεί άνευ αντιτίμου.

Κι όσο αυτό δεν συμβαίνει, αποκτά αυξημένες πιθανότητες ο Που Τζέτερ. Ο Αμερικανός με ουκρανικό διαβατήριο είδε τη Σαντόνγκ να μένει εκτός play offs στο κινεζικό πρωτάθλημα και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή του.

Οι δύο παίκτες έχουν αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά και διαφορές, με κυριότερη ότι ο μεν Ράιτ είναι πιο ψηλός (1,88μ.) και παίζει ακόμη και κοντά στο καλάθι, ο δε Τζέτερ είναι βραχύσωμος (1,80μ.), αλλά πολύ ικανότερος σουτέρ.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και σίγουρα οι «πράσινοι» θα προλάβουν την προθεσμία να κλείσουν παίκτη πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: