Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ντουντού: «Δεν μου έχει ξανατύχει»!

Πρωτάρης σε κάτι που πέτυχε στο πρώτο του ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ, δήλωσε ο Ντουντού, στον απόηχο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ντουντού: «Δεν μου έχει ξανατύχει»!
Μπαίνει αλλαγή στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Βάζει το μοναδικό της αναμέτρησης και δίνει τους τρεις βαθμούς στον ΟΦΗ.

Ο Σα Πίντο θέλει να του δώσει κι αλλά λεπτά συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και τον ρίχνει στο γήπεδο. Συνδυάζεται άψογα με τον Κουτσιανικούλη και με παλικαρίσιο τρόπο ξανασκοράρει.

Σε ερώτηση ωστόσο, που του έγινε, στον απόηχο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής για το «μια επαφή και γκολ» του πρώτου παιχνιδιού, ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως δεν του έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Παράλληλα, για το επόμενο παιχνίδι που θ’ αντιμετωπίσουν τον Εργοτέλη, είπε πως πρέπει να εκμεταλλευτούν όσες ευκαιρίες θα έχουν για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν για να πάρω αυτό το βραβείο.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για τη βοήθεια που μου έχουν δώσει από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Αυτό το βραβείο θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσοι είναι μέλη της ομάδας.
Είναι πολύ σημαντικό αυτό το βραβείο για τη φήμη της ομάδας, αλλά και για μένα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είχε η ομάδα επιτυχία και αυτό είναι που προσπαθούμε όλοι μας στην ομάδα, γιατί η ομάδα είναι πάνω από όλους»
.

Για το πόσο εντυπωσιακό ήταν που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σαν παίκτης του ΟΦΗ, πέτυχε ένα τέτοιο γκολ, είπε:

«Αυτό είναι κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει στην καριέρα μου. Στην πρώτη μου επαφή με τη μπάλα να βάλω γκολ, να κερδίσει η ομάδα και να πάρω και βραβείο. Είναι κάτι εκπληκτικό, κάτι μαγικό θα έλεγα.
Είναι επίσης σημαντικό, γιατί τις εβδομάδες που βρίσκομαι εδώ έχω δουλέψει και πολύ και σκληρά για να μπορέσω να είμαι έτοιμος και να βοηθήσω την ομάδα. Δεν ήταν κάτι εύκολο να φτάσω να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στο σημείο να παίξω και τώρα θέλω να συνεχίσω και να γίνομαι ακόμα καλύτερος και να βοηθώ την ομάδα στο γήπεδο»
.

Ερωτηθείς για το αν είναι καλό «σημάδι» ότι σε δύο εμφανίσεις του έχει πετύχει ισάριθμα γκολ, απάντησε:

«Είναι σίγουρα. Με βοηθά πολύ αυτό το καλό ξεκίνημα. Ήρθα ξανά στην Ελλάδα για να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαύσω. Να έχω συμπαράσταση και να ζήσω ξανά σημαντικές στιγμές, όπως αυτές που έχουμε τώρα στην ομάδα όπου προκριθήκαμε στον ημιτελικό του κυπέλλου. Θα έχουμε και άλλες προκλήσεις στο πρωτάθλημα και για αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».

Τέλος για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Εργοτέλη, τόνισε:

«Όπως σε κάθε ντέρμπι, έτσι και σε αυτό το πιο σημαντικό είναι το ξεκίνημα. Θα πρέπει να ωθήσουμε τους εαυτούς μας και την ομάδα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι και θα πρέπει να έχουμε πάθος σε όλη τη διάρκειά του, κάτι που είναι κάτι πολύ σημαντικό για τέτοιους αγώνες».

Από την πλευρά του ο κ. Παντζαρίδης ανέφερε:

«Εκ μέρους των προπονητών, αλλά και όλου του προσωπικού των ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα και να βραβεύσουμε ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Ντουντού.

Η κίνηση αυτή δείχνει τη σχέση που υπάρχει πλέον μεταξύ της ΠΑΕ και των τμημάτων υποδομής, όπου τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε.

Να ευχηθούμε όλοι μας στον Ντουντού να είναι καλά και σε κάθε αγώνα που έχει να βάζει γκολ και στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: