Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μάντζιος ξέρει…!!

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο, τον «στρίμωξε» και ο Μάντζιος του χάρισε τη νίκη με γκολ στο 82’, 1-0. «Ανάσα» για τους Βοιωτούς, πρώτη ήττα μετά από 3 μήνες για τους Περιστεριώτες.

Ο Μάντζιος ξέρει…
Μεγάλη νίκη για τον Λεβαδειακό, που επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στην έδρα του, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που έκανε ντεμπούτο, ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος στο 82ο λεπτό.

Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ο Λεβαδειακός, πίεσε αρκετά την ομάδα του Παράσχου, που έδειχνε εμφανώς κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια των τελευταίων ημερών.

Τεράστια βαθμολογική «ανάσα» για την ομάδα της Βοιωτίας που έφτασε τους 27 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 12η θέση. Πρώτη ήττα για τον Ατρόμητο έπειτα από τρεις μήνες και το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.


Το ματς:



Νωθρό ήταν το ξεκίνημα και των δύο ομάδων στο ματς. Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν καλός με τους παίκτες των δύο ομάδων να αδυνατούν να κρατήσουν τη μπάλα και να κάνουν αρκετά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο το ματς έγινε πιο ανοιχτό με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να πιέσει ψηλά, ενώ οι παίκτες του Λεβαδειακού, που έδιναν ιδιαίτερη έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα, «χτυπούσαν» κυρίως με αντεπιθέσεις.

ΟιΒοιωτοί με το πέρασμα των λεπτών κατάφεραν να φέρουν τη μπάλα στην εστία του Τσενάμο και χάρη στον δραστήριο Ορτέγκα, που ήταν εξαιρετικός τόσο σε δημιουργικότητα όσο και σε εκτέλεση, κατάφεραν να δημιουργήσουν εστίες κινδύνου μπροστά απ’ την εστία του Τσενάμο. Η ομάδα του Παράσχου ανέβηκε στο γήπεδο αλλά το παιχνίδι από τα άκρα δεν έδωσε λύσεις. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να πολιορκούνται από την ομάδα του Παντελίδη, όμως ο Τσενάμο και η αστοχία τους τους στέρησαν το γκολ. Πάντως, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ καθώς στην «εκπνοή» του ημιχρόνου ο Ούμπιντες έστειλε με πλασέ τη μπάλα στο δοκάρι.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα έκανε ο Λεβαδειακός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν άνετα τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και με γρήγορες εναλλαγές «δοκίμαζαν» συχνά τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Η είσοδος του Γεωργίου στο ματς βοήθησε την ομάδα του Περιστερίου, που κατάφερε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να περιορίσει τους Βοιωτούς, οι οποίοι μετά από αρκετή ώρα έδειχναν «μπλοκαρισμένοι».

Σε ένα σημείο όπου το παιχνίδι έδειχνε να έχει χάσει τον ρυθμό του, ο Λεβαδειακός κατάφερε να αιφνιδιάσει και με τον Βαγγέλη Μάντζιο στο 82ο λεπτό κατάφερε να πετύχει το γκολ που έψαχνε από το ξεκίνημα του ματς. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι βγήκε εκτός ελέγχου με συνεχείς καθυστερήσεις και δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να «ροκανίσουν» το χρόνο. Τελικά το ματς τελείωσε με 8 λεπτά καθυστερήσεων με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να συνδυάζει με μεγάλη νίκη το ντεμπούτο του.



Οι συνθέσεις:



Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (64’ Καπό), Μάντζιος, Ορτέγκα (89' Γεωργίου), Μιλοσάβλιεφ (90+3’ Μάγκας)

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Λυκογιάννης, Νικολακάκης, Μάρτινς

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης (87' Φωτάκης), Φυτανίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Νάστος, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (63’ Γεωργίου)

Στον πάγκο: Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Αρκούδας
Διαιτητής: Α. Δημητρόπουλος

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: