Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Δριβελέγκας στο Metropolis: «Στις 17 Φλεβάρη η Τρόικα στην Ελλάδα, είμαστε αισιόδοξοι»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Της Κακομοίρας», αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα αναμένεται στην Ελλάδα στις 17 Φλεβάρη, όπου και αναμένεται να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Χθες στις 15:00 η ώρα επικοινώνησα με τον κ. Στουρνάρα, μετά τις 17 του Φλεβάρη έρχεται η Τρόικα στην Ελλάδα και ένα από τα θέματα που θα δούμε, είναι αυτό των χρεών του ΠΑΟΚ και θέλω να αναφέρω πως δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά όλες τις εταιρίες. Ελπίζω πως μετά τις 17 Φλεβάρη θα ξέρουμε τι μέλει γενέσθαι με αυτό το μείζον θέμα. Εδώ μιλάμε πως έχουμε επιχειρήσεις πως θέλουν να δώσουν το αρχικό κεφάλαιο και να διευθετηθούν κάποια άλλα χρέη. Θα ήταν πρόκληση αυτό αν γινόταν μόνο για τις αθλητικές εταιρίες. Το τόνισα αυτό στον Υπουργό και μου είπε πως θα αφορά όλες τις επιχειρήσεις. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ».

Στην συνέχεια τόνισε: «Μέχρι τώρα η Τρόικα είχε τον αποφασιστικό ρόλο γιατί δεν ήμασταν εντάξει στις υποχρεώσεις. Τώρα που έχουμε το πρωτογενές πλεόνασμα και έχουμε πλάνο. Μπορούμε να πούμε πως κύριοι πλέον έχουμε τα επιχειρήματα και για αυτό υπάρχει αισιοδοξία. Παρ? όλα αυτά δεν θέλω να προδικάσω κάποιο αποτέλεσμα, πάντως η αίσθηση στο Υπουργείο Οικονομικών είναι πως θα κυλήσουν όλα ομαλά. Δεν μου αρέσει να λέω πολλά πράματα, εγώ απλά σας λέω αυτά τα οποία γίνονται. Όλα αυτά που σας μεταφέρω είναι μετά από κουβέντα με τον κ. Στουρνάρα. Είμαστε σε αναμονή. Μετά τις 17 του Φλεβάρη, θα έχουμε απάντηση και η αλήθεια είναι πως το πιέσαμε πάρα πολύ αυτό το θέμα και ελπίζουμε πως θα τελειώσει αισιόδοξα. Θα είμαι σε επαφή με τον κ. Στουρνάρα και αναμένουμε εξελίξεις».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: