Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Νέα δεδομένα για Μήτρογλου!

Τι θα γίνει τώρα στην Φούλαμ με την αλλαγή προπονητή σχετικά με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού; Θα κάνει καλό ή κακό η άφιξη Μάγκατ; Διαβάστε το θέμα του sportdog! Νέα δεδομένα υπάρχουν εδώ και λίγες ώρες στην Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς ο Ρενέ Μιούλεστιν απολύθηκε και την θέση του ανέλαβε ο Φέλιξ Μάγκατ.
Αυτό όμως είναι καλό ή κακό για τον νεαρό επιθετικό; Η στήλη «sportdog penalty» αναλύει...
Αρχικά πρέπει να πούμε πως είναι κακό για τον Μήτρογλου που έφυγε απο την ομάδα ο κόουτς που επέμενε να δοθούν 15,2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Δεν είναι τυχαίο πως για να γίνει η μεταγραφή ο (πρώην πλέον) προπονητής των "κότατζερ"...έβαλε στο deal τον Ολλανδό (μεγαλο)ατζέντη του Λίνσε!
Βέβαια, από την άλλη είναι καλό για τον Μήτρογλου πως ο νέος προπονητής, ο Φέλιξ Μάγκατ, είναι Γερμανός, κάτι που σημαίνει ότι θα μιλάνε την ίδια στιγμή, ενώ ο κόουτς έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με παίκτες από την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, έχει δουλέψει με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Πλιάτσικα, Χαριστέα, Κυργιάκο και Βιεϊρίνια, οι οποίοι είναι οι... ελληνικές μεταγραφές που είχε κάνει σε Σάλκε και Βόλφσμπουργκ, δίνοντας μάλιστα πολλά λεφτά για όλους!
Το... άσχημο όμως για τον Μητρογκολ είναι πως ο (λάτρης της πειθαρχίας) Μάγκατ απαιτεί ακόμη και απο τον στραικερ του να τρέχει, να πιέζει και να μαρκάρει. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού πρέπει να δουλέψει πλέον πάρα πολύ για να γίνει βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: