Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Στοφορόπουλος στο Metropolis: «Ο Ηρακλής δεν έχει διοίκηση εδώ και καιρό»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στοφορόπουλος Ηλίας, παλιός παράγοντας και πρόεδρος του ερασιτέχνη Ηρακλή και μίλησε για την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, ενώ έθεσε τον μεγαλομέτοχο κ Παπαδόπουλο προ των ευθυνών του.

Για την αποχώρηση του κ. Παπαδόπουλου:

«Λυπάμαι που ο Παπαδόπουλος έκανε το χειρότερο που μπορούσε κάνει για τον Ηρακλή. Δεν έδωσε πολύ καιρό τώρα λύση στην ομάδα. Ουσιαστικά δεν είχε διοίκηση ο Ηρακλής εδώ και πολύ καιρό. Δεν πήγαινε ο μεγαλομέτοχος στην προπόνηση, είναι σε ανοικτή κόντρα με τον κόσμο ενώ και για το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, ακούστηκαν πολλά. Έπρεπε να έχει δώσει λύσεις εδώ και καιρό. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έδωσε τόσο καιρό την ομάδα, αφού δεν μπορούσε να διοικήσει. Και δόθηκαν αρκετά λεφτά από ανθρώπους, εκτός διοίκησης, στον Ηρακλή. Δεν φταίνε μόνο τα οικονομικά προβλήματα. Το κεφάλαιο Παπαδόπουλος έχει κλείσει για τον Ηρακλή. Δεν μπορεί να τον ψάχνουν οι φίλαθλοι στα ζαχαροπλαστεία της Κατερίνης».

Για το τι μπορεί να γίνει πλέον:

«Είναι άκυρο ο κ. Παπαδόπουλος να μην δέχεται διοίκηση πρωτοδικείου, προκειμένου να σωθεί ο ίδιος. Πρέπει όσοι αγαπάνε τον Ηρακλή να κινηθούν άμεσα και να βάλουν μια τάξη στην ομάδα. Δεν πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα, δεν κάναμε τις μεταγραφές που έπρεπε και έχουν γίνει πολλά λάθη από την αρχή».

Γιατί δεν εμφανίζεται κάποιος να αναλάβει την ομάδα, παρά τα όσα ακούγονται:

«Δεν είναι μόνο στον Ηρακλή αυτό το φαινόμενο, καθώς πολλές ομάδες περιμένουν. Πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες αυτός που έχει την ομάδα. Δεν αλλάζουν εύκολα οι διοικήσεις. Λυπάμαι, αλλά δεν πιστεύω πως η ιστορία με τους Ιρανούς θα περπατήσει. Πρέπει να εμφανιστούν και να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους. Πρόκειται περί σοβαρών ανθρώπων και έχουν ελέγξει τα πάντα, αλλά πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία. Εν πάση περίπτωση, αν είναι τόσο μεγάλο όνομα όσο λέγεται, ας μας δώσουν μια χορηγία». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: