Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Πρόταση ΑΕΚ σε Ιγκλέσιας!!

Τριετές συμβόλαιο στον Ματίας Ιγκλέσιας, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, έχει προσφέρει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον «Τρελό του Χωριού» και τη SportDay. «Ζεστή» για Καραχάλιο η «Ένωση».

Πρόταση ΑΕΚ σε Ιγκλέσιας
Αρκετές πιθανότητες να ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ, έστω και με… τριετή καθυστέρηση, έχει ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός μέσος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της «Ένωσης» το καλοκαίρι του 2011, αλλά το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Τώρα όμως το φλερτ αναθερμάνθηκε!

Σύμφωνα με τον «Τρελό του Χωριού» και τη SportDay οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη κάνει πρόταση στον 28χρονο άσο για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 500.000 ευρώ και πριμ υπογραφής 50.000 ευρώ. Ο Ιγκλέσιας, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο καθώς δεν τα βρήκε για την επέκταση της συνεργασίας τους, φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ. Όσο για το θέμα του ενδιαφέροντος από ομάδα της Κίνας, δεν έχει προχωρήσει καθώς εμπλέκονται πολλοί μάνατζερ και οι Ασιάτες δεν δείχνουν πρόθυμοι να καλύψουν τη ρήτρα των 250.000 ευρώ για να τον πάρουν άμεσα.

Βλέπει και Καραχάλιο

Η ΑΕΚ παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση του Ζήση Καραχάλιου. Ο 18χρονος κεντρικός χαφ ανήκει στην Αναγέννηση Καρδίτσας και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Τον παίκτη έχει στα υπόψη του και ο ΠΑΟΚ, αλλά ο νεαρός άσος προέρχεται από οικογένεια με κιτρινόμαυρα αισθήματα κι αυτό δίνει ένα προβάδισμα στην «Ένωση», που ίσως κινηθεί για την απόκτησή του.

Χωρίς δοκιμή

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έκανε χθες κάποια δοκιμή για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΑΟ Περιστερίου στο άδειο ΟΑΚΑ. Όλα δείχνουν, πάντως, πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με την ακόλουθη σύνθεση: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Γεωργέας, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς, Ντ' Ακόλ και Μπρέτσεβιτς. Το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Τσιρίλο στην αποστολή και την ενδεκάδα (με τον Γεωργέα να περνά σε θέση δεξιού μπακ και τον Τσουκαλά στον πάγκο) αντί του Πόποβιτς και τη θέση του Κροάτη στο βασικό σχήμα να πάρει ο Γροντής δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στο μεταξύ, χθες διευθετήθηκε το θέμα με την άδεια παραμονής του Ρενάλντο Ράμα, που μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Πάντως ακόμη δεν έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα της ελληνοποίησής του και ο Αλβανός μεσοεπιθετικός δύσκολα βρίσκει «χώρο» στη 18άδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: