Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Θέλω να παίξω στην Ανδρών»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε σαφή προτίμηση στην Εθνική Ανδρών ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να παίξει και με τους Νέους το προσεχές καλοκαίρι. Τι είπε για την εμπειρία του All Star Game.

«Θέλω να παίξω στην Ανδρών»
Το άλμα στην Εθνική Ανδρών θέλει να κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο γκαρντ/φόργουορντ των Μπακς μιλώντας από τη Νέα Ορλεάνη και στο περιθώριο του All Star Game τόνισε πως θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει και με τους Νέους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης, αλλά και με την Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

«Έχω έναν ακόμη χρόνο για να παίξω στην ομάδα Νέων Ανδρών, αλλά δεν μπορώ να κάνω και τα δύο. Ο επόμενος χρόνος θα είναι δύσκολος. Θέλω να παίξω με την Ανδρών. Μπορώ να επιλέξω», δήλωσε στην ιστοσελίδα των Μπακς.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο All Star Game και τον αγώνα με τους ανερχόμενους παίκτες του ΝΒΑ (πρωτοετείς και δευτεροετείς) είπε: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Το διασκέδασα πολύ. Είμαι ο νεότερος παίκτης που συμμετείχε στο All Star Game και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ καλά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: