Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Προχωρημένο του Κάμπελ!!

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ. «Σφήνα» από Ισπανία για τον Κοσταρικανό εξτρέμ.

Προχωρημένο του Κάμπελ
Να κλείσει γρήγορα και προτού να είναι… αργά θέλει ο Ολυμπιακός την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ πραγματοποιώντας μία ακόμη πετυχημένη διαπραγμάτευση τύπου Ρομπέρτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την αγορά των δικαιωμάτων του Ισπανού γκολκίπερ έχουν επικεντρώσει όλες τους τις δυνάμεις στην παραμονή του Κοσταρικανού εξτρέμ. Αν και από πλευράς ΠΑΕ τηρείται-ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις-απόλυτη σιγή, από το Λονδίνο προκύπτει πως οι επαφές με την Άρσεναλ έχουν ήδη αρχίσει και μάλιστα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Τόσο, που να αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα των επαφών και να προκύπτουν αισιόδοξα μηνύματα.

Ασφαλώς δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Αν και η Άρσεναλ τελικά φαίνεται πως θα δεχτεί να τον παραχωρήσει με ποσό αρκετά μικρότερο των 8 εκατ. ευρώ που αξίωνε αρχικά, τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι λίγα. Όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει αποφασισμένος να κρατήσει τον 22χρονο άσο στο λιμάνι γνωρίζοντας καλά πως πέραν της δεδομένης ποιότητάς του θα είναι κι ένα περιουσιακό στοιχείο με μεταπωλητική αξία.

Το βαθμό δυσκολίας στην προσπάθεια του Ολυμπιακού αυξάνουν και οι «Σειρήνες» άλλων ομάδων, καθώς ομάδες από την Ισπανία φέρονται να έχουν μπει στο κόλπο για τον Κάμπελ. Κι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο ποδοσφαιριστής έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπέτις την περασμένη περίοδο στην Primera Division.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται πως δεν είναι μακριά. Κι αυτό είναι κάτι που θέλει και ο Ολυμπιακός, αφού μετά την επικείμενη συμμετοχή του Κάμπελ στο Μουντιάλ η τιμή του μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο, ενώ αν δεν καταστεί εφικτό να παραμείνει στην ομάδα, θα πρέπει να αναζητηθεί από τώρα στην αγορά ο αντικαταστάτης του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: