Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Ανεβασμένοι ψυχολογικά, δεν μας νίκησαν οι καλύτεροι»

Κουράγιο για τη συνέχεια και ώθηση για τα play off δίνει στους παίκτες του Ατρόμητου το αήττητο σερί με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Κώστα Γιαννούλη. «Αντέχουμε γιατί πάμε καλά», πρόσθεσε.

«Ανεβασμένοι ψυχολογικά, δεν μας νίκησαν οι καλύτεροι»
Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ύστερα από τις δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν έχει χάσει σε τρία συνεχόμενα ματς -συμπεριλαμβανομένου και του παιχνιδιού για το πρωτάθλημα- από τους «ερυθρόλευκους» τον έχει ανεβάσει ψυχολογικά, όπως δήλωσε ο Κώστας Γιαννούλης.

«Αντέχουμε γιατί η ομάδα πάει καλά και μας δίνει ψυχολογία αυτό για την συνέχεια. Αυτό είναι που μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθουμε σε όλους τους αγώνες», σχολίασε στη Nova, αναφερόμενος στο γεγονός ότι κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας παίζουν συνεχόμενα, χωρίς να έχουν… πάρει ανάσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Κώστα προέρχεστε από ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό το οποίο δε σας έφερε την πολυπόθητη πρόκριση. Τί κρατάτε από αυτό το παιχνίδι;

«Οι αγώνες που δώσαμε ήταν πάρα πολλοί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε ενάντια στον Ολυμπιακό και να πάμε στους τέσσερις. Κρατάμε την εμφάνιση και δείξαμε ότι δεν γίνεται να χάσουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια».

Σας ατσαλώνει το γεγονός ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν χάσατε από τον Ολυμπιακό, ενώ δεχτήκατε γκολ μόνο με πέναλτι;

«Όταν σε τρεις συνεχόμενες ομάδες δεν μπορεί να σε νικήσει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτό μας ανεβάζει την ψυχολογία και μας δίνει κουράγιο για να είμαστε έτοιμοι μέχρι και τα play off».


Δύσκολη συνέχεια, τελευταία ομάδα του "γολγοθά" ο Λεβαδειακός, μια ομάδα που θέλει οπωσδήποτε τους βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος θα είναι κουρασμένος, πως το περιμένεις αυτό το παιχνίδι;


«Η κούραση υπάρχει αλλά δεν πρέπει να την σκεφτόμαστε. Ο Λεβαδειακός είναι μια καλή ομάδα ειδικά στην έδρα του όπου έχει πάρει και τους περισσότερους φετινούς βαθμούς. Κατά τη γνώμη μου αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και θα πάνε όλα καλά».

Κώστα αντέχετε; Γιατί είστε κάποια παιδιά που δεν έχετε χάσει παιχνίδι.

«Αντέχουμε γιατί η ομάδα πάει καλά και μας δίνει ψυχολογία αυτό για την συνέχεια. Αυτό είναι που μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθουμε σε όλους τους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: