Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Ειρήνη» και συνεργασία!!

Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος αναμένεται να τα βρουν στη συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη. Επί τάπητος και το πώς θα βοηθήσει την ΠΑΕ ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Από τον πάγκο ο Πέτριτς με Πανθρακικό.

«Ειρήνη» και συνεργασία
Κρίση ήταν και φαίνεται πως θα… περάσει. Ο «σπόρος» για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου μπήκε χθες, όταν οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν από κοντά την ερχόμενη Τρίτη. Αντικείμενο της συζήτησής τους θα είναι να λυθεί η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά από ένα ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ που ενόχλησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Δεν θα τεθεί, ωστόσο, μόνο αυτό επί τάπητος. Εξίσου μεγάλη, αν όχι μεγαλύτερη, σημασία έχει η κουβέντα που θα γίνει για το πώς και πότε θα βοηθήσει την ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει το αμέσως προσεχές διάστημα μία οικονομική «ένεση» του προέδρου της ΚΑΕ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να βοηθηθεί και η προσπάθεια που γίνεται για την εξασφάλιση αδειοδότησης. Ήδη από χθες ο φάκελος των «πράσινων» έχει παραδοθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά μέχρι και τα μέσα Μαρτίου υπάρχει περιθώριο να προστεθούν επιπλέον στοιχεία και υπάρχει αισιοδοξία πως φέτος η ομοσπονδία θα ανάψει το πράσινο φως.

Υπενθυμίζεται πως μετά την αλλαγή στον κανονισμό, οι αδειοδοτήσεις δίνονται πριν τα play offs κι έτσι αν οι «πράσινοι» δεν την εξασφαλίσουν δεν θα λάβουν καν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα, όπως φυσικά και στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Αντιθέτως, αν όλα πάνε καλά ο Παναθηναϊκός θα παίξει κανονικά στα play offs και την επόμενη σεζόν στο Europa League ή τα προκριματικά του Champions League (εφόσον πρωτεύσει στα play offs).

Με Πέτριτς… αλλαγή

Ο Μλάντεν Πέτριτς θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, καθώς συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή. Πάντως ο Κροάτης φορ δεν θα ξεκινήσει το ματς, καθώς δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο ακόμη, και θα έρθει από τον πάγκο. Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, παρότι ο Γιάννης Αναστασίου δεν άνοιξε τα χαρτιά του το πιθανότερο είναι να παίξουν οι Καπίνο, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν ή Αμπέντ, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς Μπεργκ, Τριανταφυλλόπουλο (τιμωρημένοι), Μπαϊράμι, Μέντες και Ρισβάνη (τραυματίες), αλλά θα έχει στο πλευρό του 1.800 φίλους του.

*Ο σύνδεσμος φίλων του Παναθηναϊκού στην Αλεξανδρούπολη κόβει σήμερα το βράδυ την πίτα του και το «παρών» θα δώσει ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος θα τιμηθεί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: