Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Βεργέτης: «Όποια ομάδα βάλει πρώτη γκολ»

Για την επόμενη αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Στάικος Βεργέτης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι όποια ομάδα βάλει πρώτη γκολ, θα έχει και το προβάδισμα στον αγώνα.

Βεργέτης: «Όποια ομάδα βάλει πρώτη γκολ»
Έχει αποδείξει πως δεν φοβάται ν΄αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα, αλλά το επόμενο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είναι ματς που θα κινηθεί στο… όριο.

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής των Αρκάδων, ο οποίος τόνισε πως όποια ομάδα καταφέρει να βάλει πρώτη γκολ, θα έχει και το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να επισημάνει στους παίκτες του να προσέξουν πολύ τον «δικέφαλο του Βορρά», διότι πιστεύει πως θα έρθει στην Τρίπολη αποφασισμένος για τη νίκη και μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Κάθε παιχνίδι που τελειώνει και είσαι ηττημένος σε στεναχωρεί, αλλά πάνω απ' όλα σε προβληματίζει προκειμένου να δεις τα λάθη σου και να βελτιωθείς. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και ενόψει ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα που θα έρθει να διεκδικήσει τη νίκη και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Οι καταστάσεις που βίωσε ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επηρεάζουν αλλά μόλις αρχίσει το παιχνίδι όλα αυτά παύουν να υπάρχουν στο μυαλό των παικτών. Υπάρχει συγκέντρωση στη δουλειά που έχουν στο γήπεδο.

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τη νίκη, με ανοιχτό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο δημιουργίας. Έχουν καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Παίκτες που κινούνται πού και μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες ενός παιχνιδιού.

Όποια ομάδα βάλει πρώτη γκολ, θα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι. Να οργανωθεί καλύτερα αμυντικά και να ψάξει μετά το δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις.

Είσαι υποχρεωμένος να υπολογίζεις περισσότερο τους επιθετικούς. Ο Αθανασιάδης, ο Σαλπιγγίδης, ο Λούκας μου αρέσει πολύ, είναι πολύ καλοί παίκτες και μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες με μία κίνηση.

Είναι καλό πως θα έχουμε μαζί μας τον Μπαράλες. Οποιαδήποτε απουσία είναι αισθητή σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: