Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Η Ρεάλ, ο Γκουντογκάν κι ο Βιδάλ!

Η περίπτωση απόκτησης του Γκουντογκάν απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως... παγώνει για τα καλά, την ώρα που οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται για το... κόλπο γκρόσο με Βιδάλ.

Η Ρεάλ, ο Γκουντογκάν κι ο Βιδάλ
Όταν είσαι η Ρεάλ Μαδρίτης, τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν ποτέ. Ακόμα κι αν χρειάζονται πάνω από τρεις μήνες για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν ήδη κάποιες εκτιμήσεις για τους στόχους της «βασίλισσας» το καλοκαίρι. Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ήταν ο διακαής πόθος των Μαδριλένων το περασμένο καλοκαίρι. Δεν κατάφεραν, όμως να τον αποκτήσουν και τώρα πια λέγεται πως η υπόθεσή του έχει «ναυαγήσει» οριστικά.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως από τον Αύγουστο δεν έχει παίξει καθόλου, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στην μέση και φυσικά όλη αυτή η κατάσταση έχει αποθαρρύνει ολοκληρωτικά τους ανθρώπους της Ρεάλ απ’ το να ασχοληθούν εκ νέου μαζί του σε λίγους μήνες.

Και πλέον το hot όνομα που ενδεχομένως παίξει πολύ «δυνατά» το καλοκαίρι είναι αυτό του Αρτούρο Βιδάλ της Γιουβέντους. Πριν λίγο διάστημα, ο Χιλιανός άσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους και δικαιώς χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή αν όχι ο κορυφαίος, σίγουρα στην τριάδα της λίστας στη θέση του.

Ο παίκτης αρέσει... υπερβολικά τόσο στον Αντσελότι, όσο και γενικά σε όλο το διοικητικό επιτελείο των «μερένχες» και δεν θα είναι έκπληξη αν προκύψει κάποια «γερή» πρόταση το καλοκαίρι για να πειστουν οι «μπιανκονέρι» να τον παραχωρήσουν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: