Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα στον κόσμο κάνει ο Ηλυσιακός!

Πρόσκληση με διπλό σκοπό στον κόσμο της, έκανε μέσω ανακοίνωσής της η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ενόψει του αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Κάλεσμα στον κόσμο κάνει ο  Ηλυσιακός
Η Αθηναϊκή ομάδα για μία ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και καλεί τους φίλους της στον αγώνα με τη Δραμινή ομάδα, τόσο για να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της για νίκη, όσο και για να συμβάλλει στην εκστρατεία αγάπης που έχει ξεκινήσει για τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Κεφαλονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ καλεί ΟΛΟΥΣ τους Ιλισιώτες να δείξουν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους και η εκστρατεία αγάπης για τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Κεφαλονιάς, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Τρόφιμα μακράς διάρκειας και νερό θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο των Ιλισίων με τη βοήθεια του προσωπικού των εκπαιδευτηρίων «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ» που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ώστε η όλη προσπάθεια να επιτύχει.
Στη συνέχεια με την αρωγή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν, θα μεταφερθούν άμεσα στην Κεφαλονιά.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, το προπονητικό επιτελείο, οι αθλητές της ομάδας αλλά και όσοι ανήκουν στην οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, θεωρούν ιερό χρέος τους να σταθούν δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και είμαστε σίγουροι ότι οι Ιλισιώτες θα κάνουν το καθήκον τους, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ελάτε στο γήπεδο, βοηθήστε τους Κεφαλονίτες και μαζί την ομάδα μας να πάρει τη νίκη κόντρα στον ισχυρό ΚΑΟΔ! Όλοι μαζί μπορούμε, μόνο μαζί μπορούμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: