Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Χάβος: «Πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας»

Το εγκώμιο του Απόλλωνα Σμύρνης έπλεξε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, στο πλαίσιο της αναμέτρησης των δυο ομάδων, ενώ τόνισε οτι με υπομονή η ομάδα του μπορεί να νικήσει.

Χάβος: «Πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάκης Χάβος για τον προσεχή αντίπαλο του Παναιτωλικού την Κυριακή (16/2) στο Αγρίνιο, Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού ανέφερε στην Nova τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα τις ξεπεράσει.

Αναλυτικά:
Για τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα, πειθαρχημένη στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει με 4-4-2, μετακινείται πολύ καλά προς τη μπάλα και κλείνει τους χώρους. Το ότι παίζει με δύο επιθετικούς την καθιστά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Έχει πολύ καλό σύνολο ο Απόλλωνας, έχει παίκτες με ποιότητα. Οι έξι από τη μέση και μπροστά παίζουν για το σύνολο και βάζουν πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Προσπαθεί να εκμεταλλευτούν την κόντρα επίθεση
».

Για τον αγώνα:
«Ο Παναιτωλικός παίζει καλό ποδόσφαιρο στο Αγρίνιο και ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Θα χρειαστεί υπομονή γιατί θα βρούμε μία ομάδα που μετακινείται πολύ καλά, κλείνοντας τους χώρους. Πρέπει να βρούμε ταχύτητα για να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα».

Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στα προηγούμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άρη δικαιούμασταν κάτι περισσότερο και αυτό ήταν κάτι που το είδε όλη η Ελλάδα. Με σεβασμό πάντα προς τον αντίπαλο, θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: