Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Μπαίνουμε στον Ηρακλή»!

iraklis
Ανακοίνωση εξέδωσε η κίνηση “Ηρακλής-Αναγέννηση”, μετά τα τελευταία γεγονότα στην ΠΑΕ Ηρακλής:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Η τελευταία δήλωση του προέδρου του ΗΡΑΚΛΗ για την παραίτησή του, αν βρεθούν άτομα να αναλάβουν ως τακτική διοίκηση της ομάδας, εφόσον αυτή τη φορά είναι αληθινή και ο ίδιος σκοπεύει να είναι συνεπής στη διακήρυξή του, αποτελεί αναδρομικά δικαίωση για την παράταξή μας. Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από την τελευταία επίσημη τοποθέτησή μας, έχει επιτείνει τα προβλήματα της ομάδας και η παρέλευση της μεταγραφικής περιόδου, δυσκολεύει τις προοπτικές της. Δεν επιθυμούμε τη δεδομένη χρονική στιγμή να ασχοληθούμε με τα ερωτήματα που γεννά η στάση όσων έχουν εμπλακεί μέχρι στιγμής στις διοικητικές εξελίξεις, αν και θα επιθυμούσαμε, ως προσφορά του προέδρου, να πληροφορηθούμε ποιοι είναι αυτοί που τον απέτρεπαν να συμφωνήσει μαζί μας. Εμείς, συνεπείς στην μέχρι σήμερα στάση μας, δεν θα επιτρέψουμε τον περαιτέρω διχασμό, που τόση ζημιά έχει προκαλέσει.
      Η παράταξη «ΗΡΑΚΛΗΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», δηλώνει και πάλι ότι με συνέπεια και αίσθηση ευθύνης, είναι έτοιμη να αναλάβει αμέσως τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ, με τακτική διοίκηση και με μία έντιμη συμφωνία για τη διαχείριση και μεταβίβαση των μετοχών με την ανάληψη των χρεών που έχουν δημιουργηθεί.
      Αυτή τη φορά όμως, δεν υπάρχει οποιαδήποτε δικαιολογία και οποιοδήποτε περιθώριο να δεχτούμε παιχνίδια τακτικής και ανώφελες διαπραγματεύσεις για τα μάτια του κόσμου. Πρέπει να δώσουμε απερίσπαστοι τον αγώνα για την επάνοδο της ομάδας μας στη φυσική της θέση, στη SUPERLEAGUE.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/02/2014
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΗΡΑΚΛΗΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: