Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε σχολή ποδοσφαίρου»

Για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ μίλησε στη «SportDay», ο προπονητής των τμημάτων υποδομής, Βασίλης Μήττας, λίγα 24ωρα μετά τα δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη με την πρώτη ομάδα.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε σχολή ποδοσφαίρου»
Τις βάσεις για να χτιστεί κάτι καλό έχουν βάλει οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο υπεύθυνος τους, για τις ηλικίες 6-14 ετών, Βασίλης Μήττας με αφορμή τον Ευθύμη Κουλούρη.

Ο 17χρονος έστρεψε τα βλέμματα πάνω του με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Όπως τόνισε ο προπονητής των Ακαδημιών ο σύλλογος προσπαθεί να δημιουργήσει σχολή ποδοσφαίρου με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.

«Έχουμε θέσει τα θεμέλια εδώ κι αρκετά χρόνια. Έχουμε πρόγραμμα από πολύ μικρές ηλικίες μέχρι 20 ετών. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τη σχολή ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Με ένα στυλ παιχνιδιού συγκεκριμένο. Με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Με χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω. Όλες οι ομάδες παίζουν για να κερδίσουν. Σημασία έχει το πώς προσπαθούμε να φτάσουμε στη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: