Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Θεοδωρίδης στο Metropolis: «Θα κάνει καριέρα με την μεγάλη ομάδα ο Κουλούρης»


Ο προπονητής της Κ17 του ΠΑΟΚ Αλέκος Θεοδωρίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για τον Ευθύμη Κουλούρη και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ παράλληλα ανέλυσε τον ρόλο του στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Όταν μπήκε μέσα ως αλλαγή ο μικρός, πραγματικά πήρα χαρά μεγάλη. Να βλέπεις παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία και να βρίσκονται στην μεγάλη ομάδα είναι χαρά για εμάς και ελπίζω να έχει ανάλογη συνέχεια».

Για την θέση που αγωνίζεται και το γεγονός πως παλαιότερα έπαιξε και στην θέση του αμυντικού χαφ: «Εγώ σαν αμυντικό χαφ δεν τον γνώρισα. Σαν σέντερ φορ τον παρέλαβα και η αλήθεια είναι πως το γκολ το έχει εύκολα. Αυτό είναι το βασικό του προσόν, είναι δυνατό παιδί, παίζει πλάτη στην άμυνα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο βγάζει ένα πάθος που εμάς τους προπονητές μας συγκινεί πάρα πολύ».

Για την μετακίνηση του Κουλούρη τα τελευταία χρόνια από την Σκύδρα στην Θεσσαλονίκη:«Για εσάς αυτό μπορεί να είναι λίγο παράξενο και πρωτόγνωρο, αλλά για εμάς είναι κάτι που το βλέπουμε συχνά. Παιδιά που έρχονται από την επαρχία συχνά πηγαινοέρχονται και είναι δύσκολα και μπορεί να έχει τύχει ακόμα και να διαβάζουν μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να κερδίσουν χρόνο. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει την οικονομική δυνατότητα να μπορέσει να εξελιχθεί και στα τμήματα υποδομής. Έχουν γίνει βήματα σημαντικά στις ακαδημίες, πλέον περίπου 40 παιδιά από τις ακαδημίες φιλοξενούνται σε ξενώνες, ενώ υπάρχει ψυχολόγος και γενικώς υπάρχει ανάπτυξη».

Τέλος ανέφερε: «Ο Ευθύμης πήγε πολύ καλά χθες, αλλά όπως γνωρίζουμε όλοι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει πολλά ακόμα, όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται και άλλα πράγματα για να καθιερωθούν, αλλά πιστεύω πως θα κάνει καριέρα με την μεγάλη ομάδα. Ο Ευθύμης εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και σοβαρό και ώριμο παιδί, πράγμα πολύ σημαντικό για μένα, ετσι ώστε στα επόμενα χρόνια να μπορέσει να σταθεί επάξια με την φανέλα του ΠΑΟΚ»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: