Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μέσι: «Δεν με νοιάζει το τι λέει ο κόσμος»

Απαντήσεις προς τους επικριτές του και κυρίως προς τον Άνχελ Κάπα έδωσε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι. Όπως τόνισε, δεν τον νοιάζει το τι λένε οι άλλοι για αυτόν, καθώς ξέρει καλά τον εαυτό του.

Μέσι: «Δεν με νοιάζει το τι λέει ο κόσμος»
Στις δηλώσεις του Άνχελ Κάπα απάντησε ο Λιονέλ Μέσι και ανέφερε πως δεν δίνει προσοχή στα λεγόμενα τoυ κόσμου για αυτόν. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη θέση του στο γήπεδο.

«Δεν έδωσα σημασία σε αυτό που είπε ο Κάπα. Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό. Σκέφτομαι τις επιδόσεις μου και εστιάζω στο παιχνίδι μου», ανέφερε ο Αργεντινός άσος και πρόσθεσε:

«Όταν δεν ήμουν σκόρερ, ήμουν ευχαριστημένος με τις επιδόσεις μου. Δεν δίνω προσοχή στο τι λένε. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω και το πώς αισθάνομαι για το ποδόσφαιρο».

Για την θέση του στον αγωνιστικό χώρο, σχολίασε: «Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε, μερικές φορές, ότι έπαιζα πιο προωθημένος ή σε άλλη θέση» και κατέληξε:

«Εξακολουθούμε να παίζουμε χωρίς εννιάρι και εγώ είμαι το ψεύτικο, που έχουμε χρησιμοποιήσει από την εποχή του Γκουαρντιόλα. Η κατάσταση παραμένει η ίδια». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: