Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Έτσι θα ξεκλειδώνει τις άμυνες ο Μίτσελ!!

«Ντου από Παντού» με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά. Τα δυο «καρέ» για να ξεκλειδώνουν οι αντίπαλες άμυνες των ερυθρόλευκων μέχρι το τέλος της σεζόν. Γίνανε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τον Ιανουάριο κι έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα ο Μίτσελ έχεις πολλές λύσεις στα χέρια του.
Δεν θα ασχοληθώ και πολύ για τον αγώνα με τον Πλατανιά, αφού θεωρητικά είναι βατό ματς, ενώ για τον Ολυμπιακό υπάρχουν πολύ πιο απαιτητικά παιχνίδια προσεχώς.
Το ένα «καρέ»
Άρα, να σταθούμε λίγο πως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Ο Ολαϊτάν, λοιπόν, με το φορμάρισμα που έχει, δεν το συζητάμε ότι είναι ενδεκαδάτος. Έχει παίξει, όμως, ήδη για ένα πολύ μικρό διάστημα και μαζί με τον Βαλντές, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Λογικό είναι ο Μίτσελ να θέλει κάποια στιγμή να τους ξαναδεί μαζί. Με τον Ολαϊτάν στα φτερά και τον Βαλντές φουνταριστό.
Ένα καλό καρέ, λοιπόν, που μπορεί να δούμε σε κάποια παιχνίδια στο εξής είναι Βαλντές σέντερ φορ, Τσόρι πίσω του, στο ένα άκρο ο Ολαϊτάν και στο άλλο ο Πέρες που έχει ξεκινήσει καλά.
Την δυνατότητα
Ναι, αλλά ο Ολυμπιακός με το ρόστερ που έχει φτιάξει διαθέτει κι άλλο ένα καρέ για να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες. Ο Μίτσελ, δηλαδή, έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον Κάμπελ στο ένα άκρο, τον Φουστέρ στο άλλο και τον Σαβιόλα πίσω από τον Ολαϊτάν.
Και συνδυασμοί
Φυσικά θα «παίξουν» κι άλλοι συνδυασμοί, ανάλογα με την κρισιμότητα του αγώνα και τον αντίπαλο. Σημασία έχει πως ο Μίτσελ διαθέτει από τουλάχιστον δυο παίκτες σε κάθε θέση. Ίσως και παραπάνω. Κι απ’ ό,τι φαίνεται μπορεί να ποντάρει σε όλους.
Ο ρόλος
Ο Ολαϊτάν πετάει από τότε που έφυγε ο Μήτρογλου, ο Πέρες ανταποκρίνεται στον ρόλο του, οι άλλες λύσεις (Σαβιόλα, Κάμπελ, Φουστέρ, Τσόρι) έχουν δείξει εδώ και καιρό τι μπορούν να κάνουν, άρα απομένει ουσιαστικά να μπει στα ματς και ο Βαλντές. Όπως, βέβαια, να αρπάξει κι όσες ευκαιρίες του δοθούν στο εξής ο Σκέποβιτς.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: